reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Zdecydowanie! U nas w lipcu i sierpniu po 180/200 porodow, teraz we wrześniu około 120, więc widać znaczącą różnicę 😁

Skoda Octavia VRS 😁 też chciałam SUVa, ale niestety poza naszym zasięgiem cenowym 😁
Zależy od suva i od tego jakiego byście chcieli bo wybór jest ogromny i ceny są bardzo przeróżne, ja mam SUV ale chcem zmienić na troszkę nowszy i już mam zamiar nim jeździć bardzo długo, przynajmniej mam takie plany bo jednak nie chce zmieniać samochodu co kilka lat bo to też wydatek spory

Dziewczyny ..już wiem czemu mi TSH nie spadło tylko urosło..
Ja teraz patrzę a ja UWAGA łykałam sobie codziennie 2 tabletki jodu bo pomyliłam blistry.nosz japierdole 🫣🫣 Napewno przez tydzień bo tak miałam w pojemniku i teraz chciałam sobie dołożyć tabletki..a czy dłużej to nie wiem 🤣
O kurczę dobrze że się zorientowałaś🫣 to nieźle 🫣ale już masz odpowiedź dlaczego tak jest

Bardzo proszę o wypisanie z testowania bo właśnie dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny! Dziewczyny jeśli któraś się z Was zastawia czy jeszcze w późniejszych dniach po owulacji może wyjść test pozytywny to ja jestem przykładem , bo robiłam test 2 dni przed @ czyli w 15 dniu po owulacji ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. W sumie to testowałam od 9dpo do 15dpo. Dziś zrobiłam test bo 32dc ale nie nastawiałam się na ciążę bo moje cykle trwają 28/33 dni.
Gratulacje!!

reklama
Do góry