ka.an92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak staniały bo kupiłam ostatnioJa dorwałam w rossmannie promocje na podpaski i tampony, zrobiłam zapas i przy okazji wzięłam testy paskowe facelle. Wydaje mi się że staniały, po 4.99 kupiłam chyba były droższe.. ale żal nie wziąć![]()
Ale smaka narobiłaś
Zależy od suva i od tego jakiego byście chcieli bo wybór jest ogromny i ceny są bardzo przeróżne, ja mam SUV ale chcem zmienić na troszkę nowszy i już mam zamiar nim jeździć bardzo długo, przynajmniej mam takie plany bo jednak nie chce zmieniać samochodu co kilka lat bo to też wydatek sporyZdecydowanie! U nas w lipcu i sierpniu po 180/200 porodow, teraz we wrześniu około 120, więc widać znaczącą różnicę
Skoda Octavia VRSteż chciałam SUVa, ale niestety poza naszym zasięgiem cenowym
![]()
O kurczę dobrze że się zorientowałaśDziewczyny ..już wiem czemu mi TSH nie spadło tylko urosło..
Ja teraz patrzę a ja UWAGA łykałam sobie codziennie 2 tabletki jodu bo pomyliłam blistry.nosz japierdoleNapewno przez tydzień bo tak miałam w pojemniku i teraz chciałam sobie dołożyć tabletki..a czy dłużej to nie wiem
![]()
Gratulacje!!Bardzo proszę o wypisanie z testowania bo właśnie dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny! Dziewczyny jeśli któraś się z Was zastawia czy jeszcze w późniejszych dniach po owulacji może wyjść test pozytywny to ja jestem przykładem , bo robiłam test 2 dni przed @ czyli w 15 dniu po owulacji ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. W sumie to testowałam od 9dpo do 15dpo. Dziś zrobiłam test bo 32dc ale nie nastawiałam się na ciążę bo moje cykle trwają 28/33 dni.
Ale słodkości ojejFelicja już z nami
Także odmeldowuje się na weekend
Trzymam kciuki za jutrzejsze kreseczki![]()