reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dziś mam rozkminę.
Dopiero za tydzień będę testować, bo wtedy minie 12 dni po zastrzyku.
Dopadły mnie czarne myśli — może lepiej poczekać do poniedziałku i zrobić betę oraz progesteron?
Oczywiście testów nakupiłam jak głupia...
Wszystko wygląda dobrze — endometrium w porządku, pęcherzyk pękł, a ja i tak mam wrażenie, że z tego pewnie nic nie będzie. 😔

Odhaczyliśmy jeszcze drugi pożegnalny spacer i jesteśmy już w drodze powrotnej do domu 😊
Zostawiam Wam trochę zdjęć.
Morze pożegnało nas pięknym wschodem słońca. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócimy i to w większym gronie 🥹

20251005_073015.jpg

20251005_074631.jpg

20251005_075716.jpg

20251005_104633.jpg

20251005_104701.jpg

Dziś mam rozkminę.
Dopadły mnie czarne myśli — może lepiej poczekać do poniedziałku i zrobić betę oraz progesteron?
Wszystko wygląda dobrze — endometrium w porządku, pęcherzyk pękł, a ja i tak mam wrażenie, że z tego pewnie nic nie będzie. 😔
Wyrzuc no te zle mysli co? Zrobilas wszystko co moglas, organizm widac tez dobrze sie przygotowal, a reszta nie jest zalezna od nikogo! Teraz trzeba czekac, ale pozytywne nastawienie to podstawa! Usmiech poprosze! 😁

Dziś mam rozkminę.
Ja w tym cyklu miałam identycznie :) Jeszcze mąż odebrał wyniki badań nasienia (jakoś 7 dpo u mnie) i tragedia te wyniki... To już w ogóle postawiłam krzyżyk na ten miesiąc. Zrobiłam pierwszy test jakoś właśnie 9dpo i biel vizira. A w 12 dniu cień cienia i teraz pięknie beta rośnie ❤️

Także przesyłam fluidy 🤰

Dziś mam rozkminę.

Przykro mi, że dopadły Cię czarne myśli ale pamiętam z Twoich wcześniejszych wpisów, że dużo przeszłaś i starsz się już dłuższy czas. Z doświadczenia wiem, że na początku starań jeszcze się myśli optymistycznie a im dłużej schodzi tym gorzej jest.
Zrób dla siebie coś dobrego i pamiętaj, że s tym cyklu zrobiłaś wszystko co mogłaś.
Ściskam 🫂

Przykro mi, że dopadły Cię czarne myśli ale pamiętam z Twoich wcześniejszych wpisów, że dużo przeszłaś i starsz się już dłuższy czas. Z doświadczenia wiem, że na początku starań jeszcze się myśli optymistycznie a im dłużej schodzi tym gorzej jest.
Zrób dla siebie coś dobrego i pamiętaj, że s tym cyklu zrobiłaś wszystko co mogłaś.
Ściskam 🫂
Tak zrobiłam wszystko teraz mogę tylko czekać

reklama
Hej czy można dołączyć? Witam w niedzielę :). Proszę od razu żeby mnie wpisać na 13.10 na testowanie - będę 14 dni po zastrzyku ovitrelle. Trochę o mnie - po 30, już chwilę się staramy, bez powodzenia, stwierdzone PCOS i IO, problemy z owulacja - pierwszy cykl wspomagany letrozolem i ovitrelle. Męskie wyniki kiepskie ale nie przekreślające. Jesteśmy już pod fachową opieką. Żadnych dzieci na pokładzie. Przybywam lekko smutna szukając ludzi w tej samej sytuacji.

Do góry