Paula. sz
Fanka BB :)
Pureia uno polecam .biore od kilku miesięcy i 3 ginekologów których odwiedziłam też polecają.Mój lekarz powiedział że bardzo dobry skład ma Pueria Uno, i to też zaczęłam brać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pureia uno polecam .biore od kilku miesięcy i 3 ginekologów których odwiedziłam też polecają.Mój lekarz powiedział że bardzo dobry skład ma Pueria Uno, i to też zaczęłam brać![]()
Wyrzuc no te zle mysli co? Zrobilas wszystko co moglas, organizm widac tez dobrze sie przygotowal, a reszta nie jest zalezna od nikogo! Teraz trzeba czekac, ale pozytywne nastawienie to podstawa! Usmiech poprosze!Dziś mam rozkminę.
Dopiero za tydzień będę testować, bo wtedy minie 12 dni po zastrzyku.
Dopadły mnie czarne myśli — może lepiej poczekać do poniedziałku i zrobić betę oraz progesteron?
Oczywiście testów nakupiłam jak głupia...
Wszystko wygląda dobrze — endometrium w porządku, pęcherzyk pękł, a ja i tak mam wrażenie, że z tego pewnie nic nie będzie.![]()
Ja w tym cyklu miałam identycznieDziś mam rozkminę.
Dopadły mnie czarne myśli — może lepiej poczekać do poniedziałku i zrobić betę oraz progesteron?
Wszystko wygląda dobrze — endometrium w porządku, pęcherzyk pękł, a ja i tak mam wrażenie, że z tego pewnie nic nie będzie.![]()
Dziś mam rozkminę.
Tak zrobiłam wszystko teraz mogę tylko czekaćPrzykro mi, że dopadły Cię czarne myśli ale pamiętam z Twoich wcześniejszych wpisów, że dużo przeszłaś i starsz się już dłuższy czas. Z doświadczenia wiem, że na początku starań jeszcze się myśli optymistycznie a im dłużej schodzi tym gorzej jest.
Zrób dla siebie coś dobrego i pamiętaj, że s tym cyklu zrobiłaś wszystko co mogłaś.
Ściskam![]()
Mocno trzymam za Ciebie kciuki, myśl pozytywnieTak zrobiłam wszystko teraz mogę tylko czekać