kami1094
Fanka BB :)
Zapisałam. Opowiedz proszę coś o sobie.Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Nieśmiało proszę o testowanie 2.10)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapisałam. Opowiedz proszę coś o sobie.Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Nieśmiało proszę o testowanie 2.10)
No więc mam 23 lata, mąż 25 i zaczęliśmy się starać w tym cyklu ( po raz 1 ever ). Jestem trochę zagubiona w tych wszystkich "okołociążowych" tematach haha. Robiłam badania krwi, wszystko mam w normie, jedynie tsh 2.6, chyba powinno być niższe (?) i glukoza w górnej granicy. Idę do gin jutro, tak wypadła wizyta, a to będzie 28 dzień cyklu (cykle mam średnio 30 dniowe). Myślicie, że mogłoby już coś być widać na tej wizycie?Zapisałam. Opowiedz proszę coś o sobie.![]()
Na usg to trochę później by było coś widać, na razie beta by była najpewniejszaNo więc mam 23 lata, mąż 25 i zaczęliśmy się starać w tym cyklu ( po raz 1 ever ). Jestem trochę zagubiona w tych wszystkich "okołociążowych" tematach haha. Robiłam badania krwi, wszystko mam w normie, jedynie tsh 2.6, chyba powinno być niższe (?) i glukoza w górnej granicy. Idę do gin jutro, tak wypadła wizyta, a to będzie 28 dzień cyklu (cykle mam średnio 30 dniowe). Myślicie, że mogłoby już coś być widać na tej wizycie?![]()
Na pewno nie będzie jeszcze nic widać. Robiłaś już test?No więc mam 23 lata, mąż 25 i zaczęliśmy się starać w tym cyklu ( po raz 1 ever ). Jestem trochę zagubiona w tych wszystkich "okołociążowych" tematach haha. Robiłam badania krwi, wszystko mam w normie, jedynie tsh 2.6, chyba powinno być niższe (?) i glukoza w górnej granicy. Idę do gin jutro, tak wypadła wizyta, a to będzie 28 dzień cyklu (cykle mam średnio 30 dniowe). Myślicie, że mogłoby już coś być widać na tej wizycie?![]()
Kochana, nie wiem czy czytałaś opis, ale wspomniałam tam, że zależy mi na tym żeby było w tym miejscu merytorycznie.Ja się przywitam po raz drugi bo wczoraj tylko zapisałam się na testowanie. Właśnie skończyłam czytać wątek wrześniowymoże nie zacznę od tego ile mam lat bo jedna z dziewczyn pisała że 36 to geriatria więc ja to już fest głęboka geriatria
ogólnie jestem po 4 poronieniach, dwóch biochemach i mam dwóch synów (4 i 2) pierwszy ciąża zdrowa niemalże książkowa bo na koniec wyszła cholestaza a z drugim od początku coś było nie tak i w 27tc wyszła hipotrofia i fatalne przepływy więc miesiąc w szpitalu. Ostatnią ciążę straciłam w czerwcu i postanowiłam że zawalczę jeszcze mimo wieku i tego że mam już dwóch synów. Z Wami będzie mi raźniej
![]()