reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dzień dobry! Kawa na stole!;)
u mnie leci jak z wiaderka, więc na kolejny cykl będę piękna, czysta i gotowa;o hahha.... A tak serio, to nie wiem jak dziś przetrwam dzień w pracy przy takiej pięknej powodzi... Dla odmiany jeszcze pada żeby była pewność, że napewno będzie dziś na maxa niekomfortowy dzień.
Ja niedawno oczy otworzyłam i tak czytam ze powodz i nie zatrybilo 😂
Powodzenia w pracy 😂

reklama
Hej 🙂 Ja w pierwszym cyklu po biochemicznej zaszłam w ciążę z młodszym synkiem, życzę Ci, abyś też szybko zaszła z zdrową ciążę 😊
Hej dziękuję bardzo też mam taką nadzieję:)
Już trochę ochłonęłam ale pierwszy tydzień strasznie mnie zasmucił . Nie zdarzyliśmy się nacieszyć i takie rozczarowanie.
Teraz kolejny cykl wyczekiwań ja to strasznie niecierpliwa jestem i już nie będę mogła się doczekać testowania zanim w ogóle będą do niego podstawy 😂

Dzien dobry dziewczyny 😉 miłego dnia dla was🥰 ja jutro lecę do lekarza zobaczyć co tam u mnie się dzieje po okresie jakiś taki bardzo dziwny u mnie był w tym cyklu,nigdy nie mam jakoś strasznie obfitych miesiączek ale w tym cyklu to jakoś dziwnie mało go było i krótko martwię się trochę

Dzień doberek, przybijam się ☕️ również i miłego dzionka pomimo tego deszczu za oknem 🙃
@olka199712 ja 20dc to poczekamy równo razem 🤞🏻 też jestem taka trochę zmieszana bo w tamtym cyklu tu coś kłuło tam coś kłuło a teraz jest taka totalna cisza, tzn owulacje czułam porządnie a po niej nic. I tak się zastanawiam bo to 3cykl z inofemem czy to w końcu coś się wyregulowało czy jak. Ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia, tydzień szybko minie i zaraz będzie testowanie 🥹🤞🏻

reklama
Do góry