reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

cześć dziewczyny :) jako kawoholik nie mogę nie dołączyć „z rana” 😄 w cudzysłowie, bo my dzień zaczynamy przed 6, już po spacerze z psem, badaniach krwi, odprowadzeniu córeczki do przedszkola, wizycie w aptece - w końcu mogę się napić ciepłego cappuccino i siadam do pracy. jeszcze dziś przede mną rtg płuc 😵‍💫 i może skoczę do rossmanna po testy.
miłego dnia.

reklama
Dzień dobry w poniedziałek
U mnie weekendowa powódź się kończy powoli także niedługo będzie można myśleć o tym kiedy teraz wypadnie owulacja
Mam nadzieję że w weekend i że będzie dyrygent wtedy w domu
Bo bez tego orkiestra nie zagra 🤣
Cudownego dnia dla Was
Czekam na kolejne pozytywy

Dzień doberek, przybijam się ☕️ również i miłego dzionka pomimo tego deszczu za oknem 🙃
@olka199712 ja 20dc to poczekamy równo razem 🤞🏻 też jestem taka trochę zmieszana bo w tamtym cyklu tu coś kłuło tam coś kłuło a teraz jest taka totalna cisza, tzn owulacje czułam porządnie a po niej nic. I tak się zastanawiam bo to 3cykl z inofemem czy to w końcu coś się wyregulowało czy jak. Ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia, tydzień szybko minie i zaraz będzie testowanie 🥹🤞🏻
Dzień dobry! Dziękuję dziewczyny za wsparcie 💖 ja właśnie też zero objawów, w 14dc bolał mnie prawy jajnik i miałam wzdęty brzuch, 15dc trochę jajnik pobolewal i koniec... Ogólnie wiem, że objawy czesto o niczym nie świadczą, sama w ostatnim cyklu sobie dopowiadalam różne rzeczy, więc po prostu trzeba czekać i tyle. Po prostu doluje mnie że ciężko zająć mi czymś innym głowę, znaleźć inne zajęcie... A wiadomo jak się o czymś myśli, i nie może czegoś doczekać to czas jakby stanął w miejscu.
Przynajmniej sobotę spędziłam fajnie z mężem, wybraliśmy się na mogielica i mieliśmy piknik z takim widokiem 🤯

Załączniki

• IMG_20251004_123539.jpg
    IMG_20251004_123539.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 32
  • received_23998896896452362.jpeg
    received_23998896896452362.jpeg
    290 KB · Wyświetleń: 32
Dzień dobry! Dziękuję dziewczyny za wsparcie 💖 ja właśnie też zero objawów, w 14dc bolał mnie prawy jajnik i miałam wzdęty brzuch, 15dc trochę jajnik pobolewal i koniec... Ogólnie wiem, że objawy czesto o niczym nie świadczą, sama w ostatnim cyklu sobie dopowiadalam różne rzeczy, więc po prostu trzeba czekać i tyle. Po prostu doluje mnie że ciężko zająć mi czymś innym głowę, znaleźć inne zajęcie... A wiadomo jak się o czymś myśli, i nie może czegoś doczekać to czas jakby stanął w miejscu.
Przynajmniej sobotę spędziłam fajnie z mężem, wybraliśmy się na mogielica i mieliśmy piknik z takim widokiem 🤯
Ale cudne widoki😱 Zazdro

Ale pieknie!

Ja tak przez cały weekend chodziłam spętana, no nic mi nie szło, dni się dłużyły 😵‍💫 w tygodniu to wiadomo, szybciej leci
Wow, przepiękne widoki 😍😍 zapomniałabym tam o wszystkim 🥹

Ja tak przez cały weekend chodziłam spętana, no nic mi nie szło, dni się dłużyły 😵‍💫 w tygodniu to wiadomo, szybciej leci
Wow, przepiękne widoki 😍😍 zapomniałabym tam o wszystkim 🥹
To mi udało się zapomnieć 🥹 później super wieczór filmowy, więc naprawdę super spędzony czas, żeby później w niedzielę dopadły mnie tak dolujace myśli... Ale dzisiaj poniedziałek, praca, więc już te myśli możemy zająć przynajmniej czymś innym 💗

Mi lekarz polecał ovosicare, ale cena dla mnie zabójcza jest, 115 zł za opakowanie 30 tabletek i dawkowanie 2/dzien
Hej brałam ten cykl pierwszy raz Ovosicare i skończyło się to sukcesem ✊❤️ więc może warto? Gin powiedział że w tym preparacie połączenie składników jest najbardziej skuteczne i że mam brać ten i nie dać sobie wcisnąć żadnych zamienników które nie działają, zaufałam 🥰

reklama
Do góry