Zestresowana13
Aktywna w BB
Omg dziewczyny miały być plotki na wrześniowych a tu mam 10 stron do nadrobienia
powiedzcie mi, bolą was piersi przed miesiączką? Kiedy się to zaczyna?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie przed @ zawsze ból piersi wraz ze sutkami, przeważnie zaczyna się tydzień przed a tym razem cisza tylko pełniejsze i ciężkie.Omg dziewczyny miały być plotki na wrześniowych a tu mam 10 stron do nadrobieniapowiedzcie mi, bolą was piersi przed miesiączką? Kiedy się to zaczyna?
Ja nie mam żadnych objawów przedOmg dziewczyny miały być plotki na wrześniowych a tu mam 10 stron do nadrobieniapowiedzcie mi, bolą was piersi przed miesiączką? Kiedy się to zaczyna?
U mnie w tym cyklu 2 dni po owu zaczęły boleć ale pewnie to zasługa inozytolu, w tym cyklu po raz pierwszy w życiu miałam w dniu owu zabarwiony śluz na różowo więc może owu była bo nie monitoruję.Omg dziewczyny miały być plotki na wrześniowych a tu mam 10 stron do nadrobieniapowiedzcie mi, bolą was piersi przed miesiączką? Kiedy się to zaczyna?
Mnie tylko raz w życiu bolały, jak zaszałam w ciążę.Omg dziewczyny miały być plotki na wrześniowych a tu mam 10 stron do nadrobieniapowiedzcie mi, bolą was piersi przed miesiączką? Kiedy się to zaczyna?
Za wszelkie tego typu dolegliwości odpowiadają hormony - głównie beta HCG i progesteron. Nawet jeśli ciąża przestaje się rozwijać, to spadek bety zajmuje czas - tygodnie, a nawet miesiące. Dlatego analizowanie objawów może być mylące.Ostatnim razem jak się udało to bolały dopiero później ale nie jakoś bardzo, nawet o dziwo nie przestały boleć jak już serduszko nie biło, dopiero 2 tygodnie po zabiegu przestały więc już całkiem przestałam rozumieć swój organizm