reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Nie ma opcji, zeby kawa mi smierdziala :D kocham ten zapach i nie po to wydawalam krocie na ekspres! 😂

Strasznie dziwny okres mam, 2 dni intensywne ale bez przesady, raczej mniej niz wiecej, a dzisiaj to juz szczatki szczatek… a 3 dzien… nie wiem czy to wrozy dobrze, czy predzen oznacza ze endometrium nie bylo za duze podczas owu i nie ma co odpadac :(

reklama
Nie ma opcji, zeby kawa mi smierdziala :D kocham ten zapach i nie po to wydawalam krocie na ekspres! 😂

Strasznie dziwny okres mam, 2 dni intensywne ale bez przesady, raczej mniej niz wiecej, a dzisiaj to juz szczatki szczatek… a 3 dzien… nie wiem czy to wrozy dobrze, czy predzen oznacza ze endometrium nie bylo za duze podczas owu i nie ma co odpadac :(
Jak zaszłam w zupełnie nie spodziewaną ciąże z córką w 2018 roku to pierwszym objawem jaki miałam było to że kawa w pracy którą piłam codziennie zaczęła mi śmierdzieć szambem 🤐 nie przyszło mi wtedy do głowy jaka była tego przyczyna ale do dziś to pamiętam 🤣

Ostatni dzień września a tutaj aż wrze 😊
U mnie plamienie tylko rano, nie wiem co to. Ale jeśli rano nie będzie okresu idę na progesteron i bete. Albo wóz albo przewóz 🥴 będzie 11 no albo 10 dpo

Cześć dziewczyny
Przyszłam się przywitać
Mam nadzieję że będę mogła do Was dołączyć
Coś o mnie
Postanowiłam poszukać czegoś o staraniach które towarzyszą mi już prawie dwa lata
W zeszłym roku przeszłam ciążę pozamaciczna od tego czasu żadna próba nie skończyła się sukcesem
Zrobiłam wiele badań niby wszystko ok
Ale dalej się nie udawało
Wysłałam męża na badania nasienia no i wyszły kiepsko
Bardzo słaba ruchliwość i morfologia
Brał dużo suplementów ale poprawy brak

Obecnie jestem w 27dc
Cykle 30dniowe
Test oczywiście robiłam
Biel razi po oczach

Obecnie
Witaj w naszym gronie 😊
Jeśli 94 w nicku to Twój rocznik to jesteśmy w tym samym wieku 😄

reklama
Czy to normalne,że kiedyś miałam okres przez 5 dni (3 pierwsze to były obfite dni, a później coraz mniej) a teraz, 2 dni normalnego okresu i trzeci tylko jakieś delikatne plamienie..

Do góry