reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Czeeeeść Wszystkim i Nowym i "Starym"😅🤗 Ja dzisiaj dostałam od mojej gin receptę na duphaston, bo niestety ten mój progesteron nie byl najwyższych lotów i jednak mógłby być wyższy. Przed zajściem w donoszoną ciążę tez wspomagałam sie progesteronem i sie udalo, wiec mam nadzieję, ze i teraz sie uda😊. Na ten cykl jakos juz tracę nadzieje, nie wiem, mam jakieś takie przeczucia, ze nic z tego. Do tego dzisiaj sie fatalnie czuje, jakby mnie cos rozkładało... ból mięśni i ciągle mi zimno, wiec cały dzien siedzę w dresach, bluzie i grubych skarpetach🙈 Generalnie jestem zmarźluch, ale dzisiaj to już przegięcie...

Czeeeeść Wszystkim i Nowym i "Starym"😅🤗 Ja dzisiaj dostałam od mojej gin receptę na duphaston, bo niestety ten mój progesteron nie byl najwyższych lotów i jednak mógłby być wyższy. Przed zajściem w donoszoną ciążę tez wspomagałam sie progesteronem i sie udalo, wiec mam nadzieję, ze i teraz sie uda😊. Na ten cykl jakos juz tracę nadzieje, nie wiem, mam jakieś takie przeczucia, ze nic z tego. Do tego dzisiaj sie fatalnie czuje, jakby mnie cos rozkładało... ból mięśni i ciągle mi zimno, wiec cały dzien siedzę w dresach, bluzie i grubych skarpetach🙈 Generalnie jestem zmarźluch, ale dzisiaj to już przegięcie...

Też jestem team grube skarpety, właśnie mam takie na stópkach 😀

Cześć Dziewczyny byłam dziś u tego ginekologa. Na USG nic na razie nie widać i test dziś rano negatywny. Mam zrobić badania atpo, atg, vit d, glukozę i insulinę. Pójdę jutro rano i może zrobię betę od razu (?) Jutro już będzie 9 dzień po owulacji więc może coś by wyszło (?) Dajcie znać co myślicie :)

Aa no i mówił jeszcze że po tych tarczycowych wynikach dostanę letrox mini dawkę żeby obniżyć to tsh z 2.6.
Nad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteron 👌 ale no wiadomo chyba poczekam najpierw na jakikolwiek cień na sikaczu

Nad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteron 👌 ale no wiadomo chyba poczekam najpierw na jakikolwiek cień na sikaczu
Mnie też kusiło zeby wczoraj razem z progiem zrobić betę, ale mówię sobie "zachowaj trzeźwy umysł, zachowaj trzeźwy umysł i poczekaj chociaż na cień" - także rozumiem Cię w pełni😅

Zwykle czekam aż na teście się coś pokaże i wtedy idę potwierdzić choć najchętniej to leciała bym już 2 dni po owu🫣😂

Zwykle czekam aż na teście się coś pokaże i wtedy idę potwierdzić choć najchętniej to leciała bym już 2 dni po owu🫣😂
Dziś trafiłam na YouTube na kanał dziewczyny która robiła testy ciążowe od 2dpo i była mega rozczarowana że wychodzą negatywne... bo czuła się "taaak bardzo w ciąży" 🤐🤣 trochę ją rozumiem muszę przyznać 🫣

reklama
Były tu takie co 9dpo miały betę z krwi 6 i cień cienia na teścia 😅 ale to wszystko zależy kiedy będzie implantacja.moze być od 6-12dpo.a beta potrzebuje 48h na wystartowanie.wiec w teorii od 8dpo z krwi może coś wyjść ale najrozsądniej to jakieś 12dpo dopiero zbadać.
Cześć laski.dzisiaj ja podaję Wam ☕.jestem szurnięta i mając urlop budzę się o 5 i koniec spania 🫣 czy to się kiedyś zmieni ?chciałabym pospać chociaż do 8,a nie umiem 🫣🫣

Do góry