reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dobry! Zdycham pd wczoraj wieczora na bol glowy, cala nocka nie przespana tradycyjnie, pewnie pierwsza tabletka tez nie pomoze :( szykuje sie piekny dzien…
Dajcie no jakies testy na poprawe humoru, halo, 4x 2 kreski dzis poprosze :D

reklama
Dobry! Zdycham pd wczoraj wieczora na bol glowy, cala nocka nie przespana tradycyjnie, pewnie pierwsza tabletka tez nie pomoze :( szykuje sie piekny dzien…
Dajcie no jakies testy na poprawe humoru, halo, 4x 2 kreski dzis poprosze :D
U mnie na ból głowy,a mam przeważnie taki migrenowy/zatokowy pomaga tylko Nurofen zatoki i zimne okłady.moze spróbuj z tymi okładami ?

Hejka. Leje deszcz, zbieram się do pracy. Mam jakąś niemoc 😅
Ja teraz będę sikać na owu tylko wieczorami, w pracy nie będę przecież 🤣🤣 A tak to nie ma innej szansy, no ale coś tam może wysikam.
Kawy się oduczyłam pić po wstaniu, pije koło 10-11 dopiero.

Dzien dobry ☕ wstałam bardzo wcześnie, spać nie mogłam
Na tescie nie wiem czy coś przebija bo miałam test z Action słabo się wybarwił - nie mam zdjęcia

Przed 8 jadę z córką do przedszkola i mam diagnostykę w budynku obok, będę wiedziała co i jak 🥹 plamienia brak, brzuch lekko ciągnie

Ale oczywiście z chęcią zobaczę piękne kreseczki u testujących 💪

Ostatnia edycja:
Hejka. Leje deszcz, zbieram się do pracy. Mam jakąś niemoc 😅
Ja teraz będę sikać na owu tylko wieczorami, w pracy nie będę przecież 🤣🤣 A tak to nie ma innej szansy, no ale coś tam może wysikam.
Kawy się oduczyłam pić po wstaniu, pije koło 10-11 dopiero.
Ja od zawsze pije rano 🫣 inaczej dzień jest beznadziejny

Dzien dobry ☕ wstałam bardzo wcześnie, spać nie mogłam
Na tescie nie wiem czy coś przebija bo miałam test z Action słabo się wybarwił - nie mam zdjęcia

Przed 8 jadę z córką do przedszkola i mam diagnostykę w budynku obok, będę wiedziała co i jak 🥹 plamienia brak, brzuch lekko ciągnie

Ale oczywiście z chęcią zobaczę piękne kreseczki u testujących 💪
Trzymam kciuki 🤞 i czekamy w takim razie na wyniki

Nie ma opcji, zeby kawa mi smierdziala :D kocham ten zapach i nie po to wydawalam krocie na ekspres! 😂

Strasznie dziwny okres mam, 2 dni intensywne ale bez przesady, raczej mniej niz wiecej, a dzisiaj to juz szczatki szczatek… a 3 dzien… nie wiem czy to wrozy dobrze, czy predzen oznacza ze endometrium nie bylo za duze podczas owu i nie ma co odpadac :(
To raczej normalne, też tak miewałam :). Może być właśnie tak, że chlusnęło intensywniej dwa dni, więc potem już resztkowo. :)

reklama
Do góry