Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na ból głowy,a mam przeważnie taki migrenowy/zatokowy pomaga tylko Nurofen zatoki i zimne okłady.moze spróbuj z tymi okładami ?Dobry! Zdycham pd wczoraj wieczora na bol glowy, cala nocka nie przespana tradycyjnie, pewnie pierwsza tabletka tez nie pomozeszykuje sie piekny dzien…
Dajcie no jakies testy na poprawe humoru, halo, 4x 2 kreski dzis poprosze![]()
Ja od zawsze pije ranoHejka. Leje deszcz, zbieram się do pracy. Mam jakąś niemoc
Ja teraz będę sikać na owu tylko wieczorami, w pracy nie będę przecieżA tak to nie ma innej szansy, no ale coś tam może wysikam.
Kawy się oduczyłam pić po wstaniu, pije koło 10-11 dopiero.
Tule mocno,mam nadzieję,że szybko przejdzie,bo wiem jak taki ból bywa uciążliwy@poziomkowa00 sprobuje, ale to dopiero jak wroce z pracy, teraz kilka godzin meczenia sie![]()
Trzymam kciukiDzien dobrywstałam bardzo wcześnie, spać nie mogłam
Na tescie nie wiem czy coś przebija bo miałam test z Action słabo się wybarwił - nie mam zdjęcia
Przed 8 jadę z córką do przedszkola i mam diagnostykę w budynku obok, będę wiedziała co i jakplamienia brak, brzuch lekko ciągnie
Ale oczywiście z chęcią zobaczę piękne kreseczki u testujących![]()
To raczej normalne, też tak miewałamNie ma opcji, zeby kawa mi smierdzialakocham ten zapach i nie po to wydawalam krocie na ekspres!
Strasznie dziwny okres mam, 2 dni intensywne ale bez przesady, raczej mniej niz wiecej, a dzisiaj to juz szczatki szczatek… a 3 dzien… nie wiem czy to wrozy dobrze, czy predzen oznacza ze endometrium nie bylo za duze podczas owu i nie ma co odpadac![]()
Trzymam kciuki, PaulaProszę o wpisanie na 13 będzie 14 dp po zastrzyku w piątek potwierdzę czy wszystkie pękły.