kami1094
Fanka BB :)
Menopauza w wieku 27 lat?Też dzisiaj miałam taką myślale wybiłam sobie szybko to z głowy! Nie można mieć negatywnych mysli
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Menopauza w wieku 27 lat?Też dzisiaj miałam taką myślale wybiłam sobie szybko to z głowy! Nie można mieć negatywnych mysli
![]()
Jeżeli nic się nie poprzesuwa to jak najbardziej dzień przed owulacją lekarz będzie w stanie ocenić.Cześć dziewczyny ! Widzę , że już powoli wątek październikowy się rozkręcaTrzymam kciuki , żeby w tym miesiącu było dużo kresek
. Ja mam wizytę u ginekologa 7 października , będę przed owulacją ale chciałam zrobić cytologię a to był jedyny wolny termin do niego , według apki owulacja wypada 8 października , myślicie , że na tej wizycie lekarz może bardziej przybliżyć termin owulacji ?
Nie puszczam Cię stąd nigdzie@kami1094 najchętniej wypisałabym się z testowania bo narzeczony znów musi wyjechać.teraz seksy za wcześnie,jak wróci pewnie będą za późno,więc szansę zerowe.przepisz mnie na 26 bo idziemy wtedy na wesele i w sumie mam tak termin miesiączki,więc ewentualnie wtedy zatestuje jak okres wcześniej nie zawita
hehe nawet nie mam zamiaru uciekaćNie puszczam Cię stąd nigdzie- przepisuję.
![]()
No ale pewne rzeczy można spokojnie łączyć, a resweratrol w niskich dawkach bywa składnikiem już gotowych witamin pre-ciążowych, więc nie schizowałabym aż tak bardzo.@Hermeneg, wieczorem biorę Miovelię nac, bo tego się bierze 3 tabletki dziennie. Koszmar, dobrze, że tylko przez 5 dni.
A co spodziewałaś się, że może być widać?Cześć Dziewczyny byłam dziś u tego ginekologa. Na USG nic na razie nie widać i test dziś rano negatywny. Mam zrobić badania atpo, atg, vit d, glukozę i insulinę. Pójdę jutro rano i może zrobię betę od razu (?) Jutro już będzie 9 dzień po owulacji więc może coś by wyszło (?) Dajcie znać co myślicie
Aa no i mówił jeszcze że po tych tarczycowych wynikach dostanę letrox mini dawkę żeby obniżyć to tsh z 2.6.
Dzień dobry, dużo zdrowiaWitam z kawą i jelitówką .
Najpierw ja teraz mąż. Biedny połowę nocy latał ale do pracy poszedł.
Zawsze musi coś pójść nie tak .