poziomkowa00
Fanka BB :)
Oo normalnie to wstaje 4:30 jak idę do pracy.wiec dzisiaj ta 5 to i tak luksusowo pospane

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo normalnie to wstaje 4:30 jak idę do pracy.wiec dzisiaj ta 5 to i tak luksusowo pospane
A przypomnij ty miałaś chyba po stymulacji 3 pęcherzyki ? Czyli jednak nie pękły bez zastrzyku ?Cześć dziewczyny w 22 DC progesteron 0,21![]()
Migrena? Mi na migrenę pomaga Excedrin Migrastop popity kubkiem wody i od razu kubek zimnej coliDobry! Zdycham pd wczoraj wieczora na bol glowy, cala nocka nie przespana tradycyjnie, pewnie pierwsza tabletka tez nie pomozeszykuje sie piekny dzien…
Dajcie no jakies testy na poprawe humoru, halo, 4x 2 kreski dzis poprosze![]()
Akurat tym ale nie przejmuje .Zdrówka dużo, ale nie załamuj się - wierzę, że to nie musi mieć wpływu na powodzenie misji.![]()
![]()
Eeee mogłabym tak kawe pić codziennieWitam w październiku
Niech to będzie dobry miesiąc, życzę jak w tytule, ogromu kreseczek
Zostawiam Wam zdjecia ze spacerku i lecę kupić kawusię bo nie mam czym poczęstować
Zobacz załącznik 1722632
Zobacz załącznik 1722633
Zobacz załącznik 1722635
Poproszę więcej takich zdjęćWitam w październiku
Niech to będzie dobry miesiąc, życzę jak w tytule, ogromu kreseczek
Zostawiam Wam zdjecia ze spacerku i lecę kupić kawusię bo nie mam czym poczęstować
Zobacz załącznik 1722632
Zobacz załącznik 1722633
Zobacz załącznik 1722635
Tak dokładnie w przyszłym roku wybije 32Witaj w naszym gronie
Jeśli 94 w nicku to Twój rocznik to jesteśmy w tym samym wieku![]()
Jak sie nie uda teraz to na pewno zmienimy lekiMój zanim rzucił palenie to jeszcze pił fertilmen plus i też mu trochę to pomogło może warto spróbować jakieś właśnie takie tabletki typowo na poprawę nasienia