reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Tak. Już dwa cykle brałam estrofem, bo faktycznie raz na monitoringu źle to wyglądało. Na szczęście szybko zadziałało i mogłam wziąć ovitrelle. Cykl nie poszedł na straty 😉
Oczywiście nie jestem lekarzem, ale gdyby (odpukać) nie udało się na clostillbegycie, to może warto spróbować z letrozolem. On sam w sobie nie upośledza endometrium i czasem dziewczyny reagują na niego lepiej niż na klomifen.

Dzięki 🩷

W pierwszej ciąży badałam raz i był ok 30
W drugiej między 16 a 19 i dostałam dość szybko besins a później luteinę
W ostatniej ciąży mój startował od 23, potem się podniósł, a byłam na KOŃŚKIEJ dawce od samej owulacji. Także luz, nawet jeśli dziś jest 14, jest szansa, że sam podskoczy w przypadku pozytywnej bety. To czekamy na najważniejszy wynik. 🤗

Oczywiście nie jestem lekarzem, ale gdyby (odpukać) nie udało się na clostillbegycie, to może warto spróbować z letrozolem. On sam w sobie nie upośledza endometrium i czasem dziewczyny reagują na niego lepiej niż na klomifen.
Dziękuję za podpowiedź. Już ostatnio podpytywałam moją panią doktor o to. Ona jest zdania żeby 6 cykli spróbować na tym leku. Staramy się o drugie dziecko i w pierwszą ciążę udało mi się zajść właśnie na clostybegycie. Tylko wtedy nie miałam zastrzyków ovitrelle. Pęcherzyki same pękały.

reklama
Do góry