Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty, ale mam zapłon. Teraz zajarzyłam, że te „tu takie” to ja byłam. WczasByły tu takie co 9dpo miały betę z krwi 6 i cień cienia na teściaale to wszystko zależy kiedy będzie implantacja.moze być od 6-12dpo.a beta potrzebuje 48h na wystartowanie.wiec w teorii od 8dpo z krwi może coś wyjść ale najrozsądniej to jakieś 12dpo dopiero zbadać.
Cześć laski.dzisiaj ja podaję Wam.jestem szurnięta i mając urlop budzę się o 5 i koniec spania
czy to się kiedyś zmieni ?chciałabym pospać chociaż do 8,a nie umiem
![]()
A który dziś masz dc?Jezu, w końcu Was nadrobiłamDzisiaj praktycznie cały dzień bez telefonu, bo w pracy dziś intensywnie, jak zawsze na początku miesiąca
. Ja dzisiaj juz bez bólu mięśni, ale za to sucho w nosie jak diabli + taki suchy kaszel mnie trochę męczy... :/ Rano zrobiłam test, bo oczywiście nie mogłam wytrzymać, ale biało. Stwierdziłam, ze teraz juz czekam na testowanie do tego 4.10., bo ocipieje i zbankrutuje z tymi testami
@zuberek1 @Zestresowana13 zaciskam kciuki!!!!![]()
23A który dziś masz dc?
No to idziemy prawie równo, u mnie dziś 21 dc a cykle 28 dni23ale ja z reguły mam cykle ok. +/- 27 dniowe
Ja smaku nie czuję, bo popijam wodą i leci od razu do gardła.A ja myślałam że tylko dla mnie to koszmar
Smak okropny
O, ja też lubiłam ale już dawno nie miałam możliwości pojechaćA ja pojechałam na grzyby .uwielbiam chodzić po lesie z nożem