U mnie 20 dc i też 28No to idziemy prawie równo, u mnie dziś 21 dc a cykle 28 dni![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 20 dc i też 28No to idziemy prawie równo, u mnie dziś 21 dc a cykle 28 dni![]()
Ja mieszkam 100m od lasu i uwielbiam ten czas, piesek na sznurek i po grzybkiA ja pojechałam na grzyby .uwielbiam chodzić po lesie z nożem
Ja mam 20 l ususzonych prawdziwków.O, ja też lubiłam ale już dawno nie miałam możliwości pojechać
Raczej normalny okresA miałaś od razu normalny okres czy jakieś plamienie?bo u mnie zawsze pierwszy dzień to bardziej plamienie niż okres i moja Pani dr mówi żebym liczyła od dnia kolejnego
U mnie w tym cyklu mam wszystkie objawy jakie by było mogły wskazywać ciążęMyślę, że takie analizowanie jest zgubne, bo te objawy są praktycznie identyczne. Mogą znaczyć wszystko i nic. Osobiście nie wpędzałabym się w kolejną frustrację.
To masz fajnie .Ja mieszkam 100m od lasu i uwielbiam ten czas, piesek na sznurek i po grzybki![]()
Jako osoba z IBS musze sie koniecznie z Toba nie zgodzic, wrecz nie wiesz o czym mowiszKażdy cykl przybliża do sukcesu, pamiętaj!Ja jestem zdania, że z dwojga złego lepsza sraczka niż zatwardzenie!
![]()
To moze sie dopiero rozkrecac!!! Tym bardziej, ze jest =! Wnioskuje o jutrzejsze sikanie, chyba, ze przebudzisz sie gdzies kolo 3 i nie bedziesz mogla spac… to wiesz co robic10 lub 11 dpo![]()
Piekne wyniki, trzymam kciuki, bo podklad piekny sie zapowiadaBardzo się bałam tych wyników, ale już mi lepiejza 3 dni pierwszy sikacz...