kami1094
Fanka BB :)
@Paula. sz a Wy tam poprawiajcie, też jestem za!
Mocne kciuki trzymam za ten Twój cykl, już się wystarczająco namęczyłaś! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze tutaj jest na prawdę dobrze widocznaJak odwiozę córkę do przedszkola, to podjadę do Rossmana i spróbuję wieczorem.
Teraz na wyschniętym jest kreska nawet bez okularów widzę ale czy to można liczyć, sama nie wiem
@Hermeneg co tam dzisiaj sprawdzasz?
Ja ostatnio mezowi tlumaczylam do ktorej diagnostyki bedzie mnie musial zawiesc, bo pobranie krwi to od razu mroczki i albo siedze w poczekalni 30 min po, albo robie za pasazera taksowki![]()
Nie korzystałam@kami1094 czy pinki te prostokatne male domino tez kwalifikuja sie do niezawodnych?tylko takie mam
Dla mnie są spoko.mi nie pokazały nigdy fałszywych kresek-zawsze białe jak ściana.ale strumieniowych nienawidzę bo na tych to już miałam nieraz cyrki@kami1094 czy pinki te prostokatne male domino tez kwalifikuja sie do niezawodnych?tylko takie mam