Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że tak.ale ile sików tyle opinii
Widać widać, ja bardzo podobna a nawet może i lekko słabsza miałam w ciąży z synem w 12dpo , beta tego dnia okazała się 18Jak odwiozę córkę do przedszkola, to podjadę do Rossmana i spróbuję wieczorem.
Teraz na wyschniętym jest kreska nawet bez okularów widzę ale czy to można liczyć, sama nie wiem
Kreska ładna, ale po takim czasie moze nie być wiarygodna. W pierwszym cyklu starań o pierwsze dziecko spojrzałam na test po dłuższym czasie i był pozytywny, zrobiłam sobie tylko niepotrzebnie nadzieję, bo ciąży nie byłoJak odwiozę córkę do przedszkola, to podjadę do Rossmana i spróbuję wieczorem.
Teraz na wyschniętym jest kreska nawet bez okularów widzę ale czy to można liczyć, sama nie wiem
Ten test to naprawdę obiecująca wróżbaDzięki bardzo dziewczyny za ciepłe słowanie czuje tego jakoś specjalnie, test powtórzę jutro rano, jak na wyjść kreska to wyjdzie
Może tak być, że miałaś późną owulkę. Zostaje poczekać. Znam temat z autopsji. Sama zaszłam w ciążę z owulki w 20 dc. Pcos się kłania.Kurcze sama już nie wiem .. ostatnia miesiączka 31 sierpnia (na wieczor) od 5 dnia cyklu brałam clostilbegyt. Nie monitorowałam bo tutaj tego nie robią. I tak sobie czekałam na owulacje. Stosunek co 2 dni wiec była szansa trafić na owulacje . Ale kolo 15 dc nie czułam wcale tej owulacji . Dopiero 22 dc mialam silny bol podbrzusza tak że tylko leżałam trwał moze 1.5 godziny i przeszło. Czy to wtedy była owu ? Czy coś innegodzisiaj 33 dc i nic . Okres przec pcos nieregularny. Raz 29, raz 35 a ostatnim razem 55
. W poprzedniej ciazy pozytywny test mialam dopiero 16 dpo . Tak jak wczesniej czułam jakieś objawy tak od ponad tygodnia nic. Od 3 dni za to strasznie sie mecze zwykly spacer a ja mam zadyszkę
przepraszam za moje wypociny ale sama nie wiem co myśleć
![]()