reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Hej dziewczyny
Kciuki za wyschnięte cienie
I przytulaski za okres
U mnie hmmm
Dziś 29 DC mdłości i zawroty głowy są nadal
Czuje czasem takie pojedyncze skurcze brzucha i zauważyłam więcej przezroczystego śluzu
Ale z tego to na dwoje babka wróżyła
Okres powinien być jutro lub w sobotę
Czekam
Test zrobię może jak wrócę po pracy ale najpewniej zrobię jutro
Cudownego dnia

Trzymam kciuki za wyniki

Cześć. Ale natrzaskałyście stron, nie jestem w stanie nadrobić. Zuberek trzymam kciuki, zeby krecha wyszła. Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.
Miłego dnia :)

Jak odwiozę córkę do przedszkola, to podjadę do Rossmana i spróbuję wieczorem. 🙂
Teraz na wyschniętym jest kreska nawet bez okularów widzę ale czy to można liczyć, sama nie wiem
Widać widać, ja bardzo podobna a nawet może i lekko słabsza miałam w ciąży z synem w 12dpo , beta tego dnia okazała się 18 🥹 nie przestaję trzymać kciuków 🤞🏻❤️

Jak odwiozę córkę do przedszkola, to podjadę do Rossmana i spróbuję wieczorem. 🙂
Teraz na wyschniętym jest kreska nawet bez okularów widzę ale czy to można liczyć, sama nie wiem
Kreska ładna, ale po takim czasie moze nie być wiarygodna. W pierwszym cyklu starań o pierwsze dziecko spojrzałam na test po dłuższym czasie i był pozytywny, zrobiłam sobie tylko niepotrzebnie nadzieję, bo ciąży nie było 🫣
Niemniej jednak trzymam mocno kciuki za powtórkę testu! 💪🥰

Kurcze sama już nie wiem .. ostatnia miesiączka 31 sierpnia (na wieczor) od 5 dnia cyklu brałam clostilbegyt. Nie monitorowałam bo tutaj tego nie robią. I tak sobie czekałam na owulacje. Stosunek co 2 dni wiec była szansa trafić na owulacje . Ale kolo 15 dc nie czułam wcale tej owulacji . Dopiero 22 dc mialam silny bol podbrzusza tak że tylko leżałam trwał moze 1.5 godziny i przeszło. Czy to wtedy była owu ? Czy coś innego 🤷‍♀️ dzisiaj 33 dc i nic . Okres przec pcos nieregularny. Raz 29, raz 35 a ostatnim razem 55 🤷‍♀️. W poprzedniej ciazy pozytywny test mialam dopiero 16 dpo . Tak jak wczesniej czułam jakieś objawy tak od ponad tygodnia nic. Od 3 dni za to strasznie sie mecze zwykly spacer a ja mam zadyszkę 🤣 przepraszam za moje wypociny ale sama nie wiem co myśleć:)

reklama
Kurcze sama już nie wiem .. ostatnia miesiączka 31 sierpnia (na wieczor) od 5 dnia cyklu brałam clostilbegyt. Nie monitorowałam bo tutaj tego nie robią. I tak sobie czekałam na owulacje. Stosunek co 2 dni wiec była szansa trafić na owulacje . Ale kolo 15 dc nie czułam wcale tej owulacji . Dopiero 22 dc mialam silny bol podbrzusza tak że tylko leżałam trwał moze 1.5 godziny i przeszło. Czy to wtedy była owu ? Czy coś innego 🤷‍♀️ dzisiaj 33 dc i nic . Okres przec pcos nieregularny. Raz 29, raz 35 a ostatnim razem 55 🤷‍♀️. W poprzedniej ciazy pozytywny test mialam dopiero 16 dpo . Tak jak wczesniej czułam jakieś objawy tak od ponad tygodnia nic. Od 3 dni za to strasznie sie mecze zwykly spacer a ja mam zadyszkę 🤣 przepraszam za moje wypociny ale sama nie wiem co myśleć:)
Może tak być, że miałaś późną owulkę. Zostaje poczekać. Znam temat z autopsji. Sama zaszłam w ciążę z owulki w 20 dc. Pcos się kłania.

Do góry