Kaalaa
Fanka BB :)
Kto jak nie my kobietki bedziemy dla siebie oparciem!Dzięki kochana! Jesteś wielka, wspierasz jak prawdziwa przyjaciolka.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto jak nie my kobietki bedziemy dla siebie oparciem!Dzięki kochana! Jesteś wielka, wspierasz jak prawdziwa przyjaciolka.
Racja, ja mam pozytywny wynik czasem do 3-4dni..Nie znika, ale najważniejsze jest wyłapanie jego początku. Pozytywny test niektóre mają nawet i kilka dni, więc sam wyłapanie samego piku bez wiedzy kiedy wystartował nie daje tak naprawdę nic.![]()
Na szczecie snu to tylko czas porządków naszego mózgu i nie mają ani znaczenia ani sensuWstalam i faktycznie jestem niewyspanadobrze, ze dzisiaj piatek, ale taki sen mialam, nie dosc ze rzeczywisty, to ciagnal sie jak nigdy, a niestety malo przyjemny…
A sikalas?Ja nadal nie mam okresu, nawet nie plamię
U mnie dzisiaj -3![]()