reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Na szczecie snu to tylko czas porządków naszego mózgu i nie mają ani znaczenia ani sensu;)
idę zrobić kawę! Chcesz? Kto chce?
Wstawać dziewczyny! Sikać!!!!
P.s wczoraj w sklepie w ferworze walki kupiłam testy owulacyjne zamiast ciążowych, więc czekamy do poniedziałku,.albo @ albo kupię test w aptece, a jak nie to we wtorek przyjdą z Amazona.
Ja chce jeszcze kawę 🥴 ledwo siedzę w tramwaju

reklama
Wow pospałam dzisiaj do 6:30 😱 zapomniałam łyknąć euthyroxu,ale to w sumie dobrze bo akurat pojadę sobie na badania luknąć jak to wygląda po prawie 6tyg.przyjmowania.dorzuce sobie też B12,kwas foliowy i ferrytyne z nadzieją że chociaż trochę wyniki się poprawiły 😅😅 więc trzymajcie kciuki,aby wyniki były wyjebane w kosmos(poza TSH) 🤣 miłego dnia !❤️

U mnie dzisiaj -2, pierwsze skrobanie szyb- poczatek pazdziernika, jak milo :D
U mnie -3.
O 10 mam wizyte ciekawe jak tam też moje pęcherzyki czy pękły.

Załączniki

• 17594697072021514167498757809196.jpg
    17594697072021514167498757809196.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 48
reklama
Ja ostatnio jak przeczytałam że @Klemensa rodzi ,to doszłam do wniosku ,zeza długo jestem na forum. Tzn niema tej ciąży.
Cóż Ci powiem, obserwuję odkąd pamiętam, że jedni mają całe życie z górki ze wszystkim, a drudzy dla odmiany prze*ebane ze wszystkim. My wyrabiamy czyjąś średnią w tym drugim wariancie. 😂
Ja również czuję się zjedzona i wypluta przez ten rok, jak rozjechana walcem. Ale nie poddajemy się, paskudy się tak łatwo nie poddają! 🥹🩷

Do góry