Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smieje sie na glos w pracy!Jakie smęty ! Ty mnie chyba nie widziałaś za kierownicą jak dre mordę "ABSOLUTNIE,ABSOLUTNIE!"![]()
Ja też właśnie dzisiaj robiłam tsh, ft3 , ft4 , atpo, atg, trzymam kciuki żeby nasze wyniki były dobreWow pospałam dzisiaj do 6:30zapomniałam łyknąć euthyroxu,ale to w sumie dobrze bo akurat pojadę sobie na badania luknąć jak to wygląda po prawie 6tyg.przyjmowania.dorzuce sobie też B12,kwas foliowy i ferrytyne z nadzieją że chociaż trochę wyniki się poprawiły
więc trzymajcie kciuki,aby wyniki były wyjebane w kosmos(poza TSH)
miłego dnia !
![]()
Biel wizira bo zdecydowanie za wcześnie, mi przy cyklach 28 dniowych jakiś cień cienia wychodzi dopiero 25/26dcDzień dobry wszystkimdziołchy mam jakieś zwątpienie dziś... Obudziłam się rano, cycki nie bolą nic a nic, brzuch nie boli nic a nic, objawów ani okresowych ani ciążowych brak. Dziś 23 dc a 9 dpo, okres za 5 dni. Zaraz idę na drugie badanie krwi na progesteron i se myślę a sikne na clearblue ten 6 days early, powinno już coś być, może jakiś cień. A tu nic, ZERO, biel wizira
![]()
To czekamy razem !Ja też właśnie dzisiaj robiłam tsh, ft3 , ft4 , atpo, atg, trzymam kciuki żeby nasze wyniki były dobre![]()
Ja na pinku nie mialam kreski nawet po dwóch dniach jak wyschnął wiec ja mysle ze cos sie musi dziaćJak odwiozę córkę do przedszkola, to podjadę do Rossmana i spróbuję wieczorem.
Teraz na wyschniętym jest kreska nawet bez okularów widzę ale czy to można liczyć, sama nie wiem
9 dpo to jeszcze wcześnie.spokojnie jest czas żeby coś się jeszcze pokazałoDzień dobry wszystkimdziołchy mam jakieś zwątpienie dziś... Obudziłam się rano, cycki nie bolą nic a nic, brzuch nie boli nic a nic, objawów ani okresowych ani ciążowych brak. Dziś 23 dc a 9 dpo, okres za 5 dni. Zaraz idę na drugie badanie krwi na progesteron i se myślę a sikne na clearblue ten 6 days early, powinno już coś być, może jakiś cień. A tu nic, ZERO, biel wizira
![]()
A jak ktoś nie ma cycków to ca ma wypiąć?Halo halo, nie demotywowac mi sie tu, bo wleci laczek!
Usmiech na twarz, cycki do przodu i lecimy dalej! A dzieki temu te dobre wiesci uciesza nas podwojnie o!