Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytalam termoforCupra formentor![]()
Jak włączę ogrzewanie na maxa to nawet jak termoforPrzeczytalam termofor![]()
O kurwus! Szanuję!Cupra formentor![]()
Jedyne co jest inne od takich klasycznych cykli kończących się @ to to że zazwyczaj piersi zaczynają mnie wtedy boleć na 10-7 dni przed i na 2 dni przed przestają i przychodzi okres, także to mnie zastanawia, plus tak mi wypryszczyło żuchwę że głowa małaCycki i brzuch wcale nie musza bolec! Nie oznacza to zupelnie nica ze biel to mnie nie dziwi! Siknij za 2-3 dni wtedy bedzie jasna sytuacja, dzisiaj to bym sie zdziwila jakbys cos zobaczyla poza biela
spokojnie, bez nerwow i do przodu! Za to pieknego prozka zycze!
Co nie ma! Sa sa!![]()
Cos sie tworzy powoli, zaraz Ci moze sypnac pika ani sie nie zorientujeszDziewczyny, w ten miesiąc tez wchodzę z testami owupóki co jak widać bieda
![]()
To prozek moze wyjsc wyzszy jak wysypaloJedyne co jest inne od takich klasycznych cykli kończących się @ to to że zazwyczaj piersi zaczynają mnie wtedy boleć na 10-7 dni przed i na 2 dni przed przestają i przychodzi okres, także to mnie zastanawia, plus tak mi wypryszczyło żuchwę że głowa maławróciłam właśnie z badań krwi, dam znać wieczorem jak wyniki
dzięki dziewczyny za wsparcie!
Jakie Audi? Ja mam Q7O kurwus! Szanuję!My całe życie jeździliśmy audi, dopóki mąż nie postanowił, że czas na BMW, ale że ja jestem zmanierowanym gnojem, to ja mam i audi i bmw
![]()
Jeśli to od wysokiego progesteronu to nie pogniewam się o jeszcze kilka nowychCos sie tworzy powoli, zaraz Ci moze sypnac pika ani sie nie zorientujesz
To prozek moze wyjsc wyzszy jak wysypalopoczekaj jeszcze chwile, kazdy cykl tez jest inny
![]()
A8 d5Jakie Audi? Ja mam Q7![]()