reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
bardzo ładnie się trzyma poziom,u mnie w ciągu kilku dni zawsze jest już widoczny duuży spadek z 20 na jakieś 13.wiec wygląda to obiecująco 🤭 sikaj jutro na patyka
Serio? Planuje jeszcze w poniedziałek iść na proga 3 raz, tzn tak mi kazał ginekolog. Jutro 10 dpo, sikałam dziś rano i nie było nic 🤐 teraz się boję sprawdzać

Ja pitole właśnie mi uświadomiłaś że dwa dni temu przed pójściem do labu wzięłam normalnie euthyrox... Oczywiście że nie powinnam ale kompletnie wypadło mi to z głowy 🤐 11 dpo jak pójdę na proga to zbadam znów tsh już bez tabsow z rana 🫣
Ale przed badaniem tsh chyba można wziąć, jedynie przy ft3 i ft4 nie. 🤔

@RóżowaAura @Peppcia proszę mi stąd nie znikać w związku z bielą na teście! Bo Wam natłukę 🥰
Jestem jestem 😁 Możesz mi wpisać @ właśnie przyszła.. Znalazłam klinikę w Krakowie gdzie przyjmuje lekarz w sobotę! Umówiłam nas na 25 października, Pani przez telefon poinformowała że ten lekarz do którego idziemy kwalifikuje do refundacji in vitro 😍

Po wizycie wszystko wam opowiem ! Nie mogę się już doczekać, najwcześniejszy termin był 11pażdziernika ale niestety mamy wesele kuzynki.

reklama
Serio? Planuje jeszcze w poniedziałek iść na proga 3 raz, tzn tak mi kazał ginekolog. Jutro 10 dpo, sikałam dziś rano i nie było nic 🤐 teraz się boję sprawdzać
Podpowiedzcie mi jeszcze bo nie badałam nigdy proga, czyli teraz w poniedziałek jak pójdę i wynik będzie niższy to znaczy nadchodzący okres tak? A jak wciąż wysoki to... 🥰

Do góry