reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Serio? Planuje jeszcze w poniedziałek iść na proga 3 raz, tzn tak mi kazał ginekolog. Jutro 10 dpo, sikałam dziś rano i nie było nic 🤐 teraz się boję sprawdzać
No ja w sierpniu np badałam to było tak
5dpo 20.88ng
9dpo 13.41ng
12dpo 9.41ng i po dwóch dniach okres.
Więc te spadki są dość duże u mnie.i już po tym 2 wyniku wiedziałam że nic z tego.
Ale też nie wiem jak to u ciebie wygląda może się tak długo utrzymuje wysoki poziom.ale napewno ciałko żółte jeszcze nie zaczęło zanikać więc jak ja bym miała drugi wynik taki wysoki to bym myślała,że jednak coś się kluje 😅

No ja w sierpniu np badałam to było tak
5dpo 20.88ng
9dpo 13.41ng
12dpo 9.41ng i po dwóch dniach okres.
Więc te spadki są dość duże u mnie.i już po tym 2 wyniku wiedziałam że nic z tego.
Ale też nie wiem jak to u ciebie wygląda może się tak długo utrzymuje wysoki poziom.ale napewno ciałko żółte jeszcze nie zaczęło zanikać więc jak ja bym miała drugi wynik taki wysoki to bym myślała,że jednak coś się kluje
Tchnelas we mnie nową nadzieję bo już dziś zaczynałam rezygnować z tego cyklu ❤️ poszłam nawet sprawdzić test z rana jeszcze raz i jest na nim kreska... Ale wygląda jak fałszywa, tylko lekki cień 🤐

Tchnelas we mnie nową nadzieję bo już dziś zaczynałam rezygnować z tego cyklu ❤️ poszłam nawet sprawdzić test z rana jeszcze raz i jest na nim kreska... Ale wygląda jak fałszywa, tylko lekki cień 🤐
9dpo może trwać jeszcze zagnieżdżenie,a warunki są bardzo dobre ❤️ także pozostaje czekać i na dniach powinno się wyjaśnić 😁 trzymam mocno kciuki 🤞

Ja jeszcze chcialam nadrobic, bo choc wczoraj mi zupelnie ucieklo, to nadal jest szczerze i z serducha! @Peppcia wszysykiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin! Duzo zdrowka i spelnienia marzen, a najbardziej tego wymarzonego dzidziusia ♥️🎂

Przyłączam się do życzeń 🥹
@Peppcia spóźnione ale szczere zyczenia urodzinowe! Spelnienia marzen Kochana ❤️

Ja nadal nie mam okresu, nawet nie plamię 🙄
U mnie dzisiaj -3 😳

W Stegnie po 6 rank było 3 ale na plusie 😅

Wow pospałam dzisiaj do 6:30 😱 zapomniałam łyknąć euthyroxu,ale to w sumie dobrze bo akurat pojadę sobie na badania luknąć jak to wygląda po prawie 6tyg.przyjmowania.dorzuce sobie też B12,kwas foliowy i ferrytyne z nadzieją że chociaż trochę wyniki się poprawiły 😅😅 więc trzymajcie kciuki,aby wyniki były wyjebane w kosmos(poza TSH) 🤣 miłego dnia !❤️

O, też nie zażyłam euthyroxu dzisiaj 😳

Ja ostatnio jak przeczytałam że @Klemensa rodzi ,to doszłam do wniosku ,zeza długo jestem na forum. Tzn niema tej ciąży.

Ja jestem tutaj na forum od września 2024 i też ciągle bez ciąży 😩

Halo halo, nie demotywowac mi sie tu, bo wleci laczek!
Usmiech na twarz, cycki do przodu i lecimy dalej! A dzieki temu te dobre wiesci uciesza nas podwojnie o!

laczek wleci 😅🤣

Dzień dobry! Ja dopiero dochodzę do siebie po nocy na czuwaniu przy małym bo już myślałam że będę dzwonić po karetkę bo się dusił, niestety zwykle przeziębienie tak się u niego kończy, ale na szczęście udało mi się opanować sytuację. Miłego dnia dziewczynki🥰

zdrówka dla Malca 😊

A jak ktoś nie ma cycków to ca ma wypiąć? 🤣🤣🤣

Du.. 😁

reklama
Do góry