reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Hmm od wczoraj czuję kłucie w jajnikach, wczoraj prawy a dziś lewy, czyżbym już zaczynała coś sobie wmawiać i doszukiwać się Bóg wie czego?🤔😄

reklama
Ej dziewczyny bo tak teraz jeszcze patrzę a pod wynikiem B12 mam komentarz że "oznaczenie wykonano z rozcieńczenia" 🫣 miał ktoś tak kiedyś ? W sensie że aż tak przedobrzyłam z tą witaminą ?🥲

Załączniki

• Screenshot_2025-10-03-16-55-08-456_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-03-16-55-08-456_com.android.chrome.jpg
    217,1 KB · Wyświetleń: 44
Matko jedyna, tyle stron natrzaskac! :D

Ale gdzies mi w glowie zostalo, ze tsh gorsze przy niewyspaniu i stresie? Chyba znalazlam swoje rozwiazanie :D znaczy znalazlam, ale nic w tym temacie sie nie zmieni 😂😂😂

reklama
Cześć dziewczyny,
Ja mam w nosie ten cykl cholerny. Tak, jak ostatnio ze dwa miesiące mi przyspieszała na 11dc tak dzis ciagle jeszcze przed... być może przez tego covida będzie bezowulacyjny 😒 a jeszcze od wczoraj mnie nie ma w domu, więc jak mi wystrzeli pik w nocy to sie wkur.... dopiero w niedzielę teraz możemy działać...
1000143166.jpg

Do góry