Kejti9247
Fanka BB :)
Skodę Octavie RS, ja chciałam Skodę, mąż coś szybkiego więc spotkaliśmy się w połowieJaki?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skodę Octavie RS, ja chciałam Skodę, mąż coś szybkiego więc spotkaliśmy się w połowieJaki?![]()
Oczywiście test na hpv to jedno badanie a cytologia plynna to inne badanie.Ale nie tradycyjna
I już więcej nie poszłamOczywiście test na hpv to jedno badanie a cytologia plynna to inne badanie.
Jakby mi ginekolog powiedział że taka plynna cytologia plus dodatkowy hpv jest ważny 5 lat nie wróciłabym do niego.
Dwa lata temu w listopadzie leżałam w tym samym szpitalu i czekałam aż metotrexat zacznie działać. Rok temu w listopadzie ucieszyłam się ze wzrostu bety i wykluczenia pozamacicznej by kilka godzin później odhaczyć Biochem. W tym roku, na koniec września urodziłam eMeczkę, może tak miało byćJa ostatnio jak przeczytałam że @Klemensa rodzi ,to doszłam do wniosku ,zeza długo jestem na forum. Tzn niema tej ciąży.
Daje serduszko na drugą część wiadomościDwa lata temu w listopadzie leżałam w tym samym szpitalu i czekałam aż metotrexat zacznie działać. Rok temu w listopadzie ucieszyłam się ze wzrostu bety i wykluczenia pozamacicznej by kilka godzin później odhaczyć Biochem. W tym roku, na koniec września urodziłam eMeczkę, może tak miało być
No mówiłam przecież że warunki dobreDzień dobry dziewczynyprzed pracą zdążyłam jeszcze siknąć, czy ja sobie wymyślam czy cień widzę?!
Musiałam aa rozebrać pinka bo nie wierzę swoim oczom już...
Jest cós!Dzień dobry dziewczynyprzed pracą zdążyłam jeszcze siknąć, czy ja sobie wymyślam czy cień widzę?!
Musiałam aa rozebrać pinka bo nie wierzę swoim oczom już...