reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Hej dziewczyny, dziś nadszedł dzień testowania więc nie dało się dłużej pospać pomimo dnia wolnego.. Nasikałam na patyka i.. widzę ją, widzę tą kreskę 🥹 byłam przekonana, że nic nie będzie bo żadnych objawów nie mam, w czerwcu jak miałam test pozytywny (ciąża okazała się być pozamaciczną) to czułam to, że jestem w ciąży tym razem nic, intuicja podpowiadała, że nic z tego.
Z jednej strony strasznie się cieszę, z drugiej strasznie boje bo nie chce przechodzić tego co przechodziłam w czerwcu/lipcu - szpitale/operacja, stres, nerwy, płacz że się nie udało..
Ale jest nadzieja, dwie kreski widać, prawda? Czy to tylko sen? 🥹
To nie sen, widać bardzo wyraźnie ❤️

reklama
Raczej pójdę i zbadam jeszcze progesteron i tsh bo od kilku tygodni zaczęłam zażywać Euthyrox 25 bo moje tsh po operacji w lipcu z 2 skoczyło do 3 🥲
To pędź, może trzeba będzie zwiększyć dawkę.

Gratulacje dziewczyny! Co za owocny początek października. Może teraz w nagrodę za wrzesień będą same kreski.

@Zestresowana13 widze! Jest cien, ale widze! Masz szanse wyskoczyc na bete gdzies z pracy? Jakies lab?

@niecierpliwamatka test do kitu, ale zastanawia mnie czy jak jest calkiem be to wyszloby cos mimo wszystko? W sensie widac cos… Nie chcesz kupic w rossmanie i siknac wieczorem? 🙏

@Natka963 no jest krecha! I to calkiem widoczna!! Ktory masz dpo?

reklama
@Zestresowana13 widze! Jest cien, ale widze! Masz szanse wyskoczyc na bete gdzies z pracy? Jakies lab?

@niecierpliwamatka test do kitu, ale zastanawia mnie czy jak jest calkiem be to wyszloby cos mimo wszystko? W sensie widac cos… Nie chcesz kupic w rossmanie i siknac wieczorem? 🙏

@Natka963 no jest krecha! I to calkiem widoczna!! Ktory masz dpo?
Ja bym na ten test patrzała tak jak na kreskę po czasie=nieważny.jak ten barwnik nie ma jak przelecieć to odparuje wcześniej i może "zostać"w miejscu gdzie powinna być kreska.
Jestem za powtórką wieczorkiem oczywiście 🤣
Edit:to do tej drugiej wypowiedzi,chciałam to jakoś edytować i odpowiedzieć na jedno ale moje umiejętności na to nie pozwalają 🤣

Do góry