reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Heeej, byłam zapisana dzis na sikanie i niestety biało🤷‍♀️ dziś 26dc. Raczej nie nastawiam sie juz na ten cykl. Czuję, ze juz okres sie zbliża wielkimi krokami. Do tego jakieś okropne przeziębienie mnie dopadło, wiec to moze i lepiej, ze tak wyszło... Kolejny cykl jest mój💪 Tym bardziej, ze w nowym cyklu będę sie wspomagać duphastonem, to jest nadzieja😊🤞.

Gratuluję wszystkich kreseczek!🥰 Pięknie sie zaczął ten pazdziernik🥹

Ale nie pozbędziecie sie mnie tak łatwo😅 Czekam tylko na okres i mam nadzieje na testowanie jeszcze w tym miesiącu😆🙈

Załączniki

• 20251004_081823.jpg
    20251004_081823.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 70
No kochana widać i to jak! ❤️❤️❤️ Moja jest znacznie jaśniejsza a u mnie też dziś 10 dpo, w ogóle jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji 🥹 ja straciłam ciążę w zeszłym miesiącu i byłam bardzo zdeterminowana żeby w tym znów się udało, a teraz widząc ten cień jestem kompletnie przerażona 🤐🫣 Na betę pójdę w poniedziałek, na spokojnie, i tak co ma być to będzie ❤️ sikać będę oczywiście codziennie do tego czasu 🤣
Ja też jestem trochę przerażona ze względu na poprzednie niepowodzenie.. Ale faktycznie sytuacje dość podobne, a i cykl wypadł nam tak samo 😊 trzymam za Nas kciuki, musimy wierzyć że tym razem Nam się uda! ♥️

omg co za dzień się zaczął!! gratuluję dziewczyny 😄
u mnie owulaki po ciemnym wczorajszym zaczęły jaśnieć a robiłam wczoraj o 17 (już jaśniejszy był) i dziś rano więc nie wiem czy przegapiłam czy to jeszcze nie było to, oszaleć idzie

Hej dziewczyny, dziś nadszedł dzień testowania więc nie dało się dłużej pospać pomimo dnia wolnego.. Nasikałam na patyka i.. widzę ją, widzę tą kreskę 🥹 byłam przekonana, że nic nie będzie bo żadnych objawów nie mam, w czerwcu jak miałam test pozytywny (ciąża okazała się być pozamaciczną) to czułam to, że jestem w ciąży tym razem nic, intuicja podpowiadała, że nic z tego.
Z jednej strony strasznie się cieszę, z drugiej strasznie boje bo nie chce przechodzić tego co przechodziłam w czerwcu/lipcu - szpitale/operacja, stres, nerwy, płacz że się nie udało..
Ale jest nadzieja, dwie kreski widać, prawda? Czy to tylko sen? 🥹
Piękna kreska 🩷

Dzień dobry ❤️

My już z mężem po spacerku 😀
@ewika2021 mam zdjecia dla Ciebie 😘
20251004_065921.jpg

20251004_074953.jpg

20251004_080646.jpg

20251004_080943.jpg

@Natka963 @Zestresowana13 nieśmiało gratuluję i trzymam kciuki za rozwój sytuacji 🥰

Cześć, miałam nie robić, zrobiłam i jestem głupsza jak byłam. W aptece był tylko test 25, wzięłam i nie wiem co myśleć. Bo go nie zalalam 3krople a wygląda jakbym wiadro wylała, no i ta kreska która nie wiem czy to ta kreska czy głupi test. Co myślicie? Jutro powinna pojawić się @.

Dla mnie test nieważny 😊

Ej jak wy tu tak wszystkie wysikacie dwie kreski to z kim ja będę tu siedzieć w listopadzie ?🤣bardzo owocnie ten październik się zapowiada ❤️

Ze mna chociażby 🤣

Gratuluję wszystkich kreseczek!
Ja profilaktycznie sikłam, biało. 29 dc więc czekam.

🫂

Cześć dziewczyny ! Gratuluje dwóch kreseczek !🥰 ja dzisiaj czuję się fatalnie , nie wiem czy jest jakaś część ciała która Mnie nie boli 🤧a do tego okropny ból głowy , dzisiaj również zaczynają się dni płodne … ehh

Zdrówka! 😘

reklama
Do góry