Hej@lilka94 gdzie ten obsikany badyl ?! przecież my tu czekamy od wczoraj![]()
Przepraszam wczoraj się nie odzywałam
Okres przyszedł wczoraj
To mnie trochę ścięło z nóg
Dlatego się nie odzywałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej@lilka94 gdzie ten obsikany badyl ?! przecież my tu czekamy od wczoraj![]()
Na porodowce zawsze największy ruch jest lipiec/sierpień, nasza teoria jest taka, że w październiku jądra są już nie przegrzane i dlatego tyle ciąż się tworzyEj jak wy tu tak wszystkie wysikacie dwie kreski to z kim ja będę tu siedzieć w listopadzie ?bardzo owocnie ten październik się zapowiada
![]()
Hell no! To jest wrodzony talent, a nie jakies tam!@Natka963 @Zestresowana13 GRATULACJE!
@Kaalaa @poziomkowa00 no co ja mam Wam powiedzieć - odsyłam do pierwszego postu na wątku - ZNACIE ANGIELSKI.Data urodzenia zobowiązuje
![]()
To Ty sie nie pozbedziesz nas tak latwo, bez dwoch kresek Cie z tad nie puscimyHeeej, byłam zapisana dzis na sikanie i niestety białodziś 26dc. Raczej nie nastawiam sie juz na ten cykl. Czuję, ze juz okres sie zbliża wielkimi krokami. Do tego jakieś okropne przeziębienie mnie dopadło, wiec to moze i lepiej, ze tak wyszło... Kolejny cykl jest mój
Tym bardziej, ze w nowym cyklu będę sie wspomagać duphastonem, to jest nadzieja
.
Gratuluję wszystkich kreseczek!Pięknie sie zaczął ten pazdziernik
Ale nie pozbędziecie sie mnie tak łatwoCzekam tylko na okres i mam nadzieje na testowanie jeszcze w tym miesiącu
![]()
Ale w sumie w takim terminie mozna dzwonic z dnia na dzien i zawsze nocleg sie znajdzie, a w pracy tez nie bedzie duzej spiny, bo raczej wszyscy juz wrocili z urlopow2 lata temu też mieliśmy takie szczęście do pogody poza sezonemczasem warto zaryzykować
![]()
Jesli to kreska ciążowa to nawet jak sikniesz za 2 h powinna być.Dziewczyny jak nasikam znów wieczorem to myślicie ze będzie mocniej?Teraz będzie paranoiczne sprawdzanie, trudno
![]()
Dobra to do końca pracy zero piciaJesli to kreska ciążowa to nawet jak sikniesz za 2 h powinna być.
Gratuluję kreski
Obsikaj patyka my komisja poczekamy zbierzemy się i wydamy opinięDobra to do końca pracy zero picia![]()