Karolinalina
Fanka BB :)
No dziewczyny patrzę że początek października bardzo pięknie się zaczął,oby cały taki był dla wszystkich nas szczęśliwy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5 dni do okresu miałam negatyw, 4 dni do okresu czyli dziś piękna druga kreseczkaPrzez wasze testy stwierdziłam, że testuję od jutra chociaż mam jeszcze 5dni do @![]()
Ja z młodszym miałam bladziocha 4 dni przed terminem miesiączkiPrzez wasze testy stwierdziłam, że testuję od jutra chociaż mam jeszcze 5dni do @![]()
Ja też miałam z synkiem już nawet piękną kreskę 4 dni przed, w sumie przy biochemach też. Także jakby miało coś być to myślę że jutro by było także spróbuję. Dziękuję za kciukiJa z młodszym miałam bladziocha 4 dni przed terminem miesiączki
Trzymam kciuki![]()
Jezuuu, dobrze, ze mi przypomniałaś!!! Przecież muszę sobie kupić podpaski, bo zostalo mi chyba kilka sztuk, a jak mnie okres złapie to zostanę z papierem toaletowymJa dorwałam w rossmannie promocje na podpaski i tampony, zrobiłam zapas i przy okazji wzięłam testy paskowe facelle. Wydaje mi się że staniały, po 4.99 kupiłam chyba były droższe.. ale żal nie wziąć![]()