reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Co robicie żeby nie być smutne czym zajmujecie głowę? Ja dzisiaj sobie manicure zrobiłam sama hybrydowy
Ja tak na prawdę w zależności od dnia , czasem leżałam pod kocem z herbatką i smutnym filmem bo potrzebowałam się „ wypłakać „ , a czasem robiłam jakiś trening przy szybkiej muzyce , potem zwykle mi się poprawiało jak wylałam trochę potu. Zdarzało się , że robiłam coś słodkiego ( piekłam jakieś cynamonki/brownie ) albo uciekałam w pracę .

Kocham to zajęcie. Ja jestem wkręcona w.. życie na kredycie, ślub od 1 wejrzenia, damy i wieśniaczki… i chyba zacznę też rolnika oglądać, dawno nie oglądałam sanatorium miłości…
O ślub też oglądam! To są chwile tylko dla mnie, bo mąż lekko powiedziawszy nie jest fanem. 😂

A co do paznocki to też robię sama, ale ostatnio coś jest nie tak i mi szybko odpadają. 🤔

Ja tak na prawdę w zależności od dnia , czasem leżałam pod kocem z herbatką i smutnym filmem bo potrzebowałam się „ wypłakać „ , a czasem robiłam jakiś trening przy szybkiej muzyce , potem zwykle mi się poprawiało jak wylałam trochę potu. Zdarzało się , że robiłam coś słodkiego ( piekłam jakieś cynamonki/brownie ) albo uciekałam w pracę .
Ja właśnie wróciłam na zajęcia fitness żeby się wymęczyć, wypocić i zająć czymś głowę. Albo mam fazy ze sprzątam mieszkanie na maksa żeby tylko czas szybciej zleciał 😂
Ale tak się nie mogę doczekać ciąży że w poprzednim cyklu już odliczałam kiedy zrobić test 🙊

O ślub też oglądam! To są chwile tylko dla mnie, bo mąż lekko powiedziawszy nie jest fanem. 😂

A co do paznocki to też robię sama, ale ostatnio coś jest nie tak i mi szybko odpadają. 🤔
Ja używam teraz Primera z neonail i nowej bazy coś tam soft… ona niby jakaś lepsza jest bo można przedłużać nią paznokcie i w sumie się trzymają długo

Ja używam teraz Primera z neonail i nowej bazy coś tam soft… ona niby jakaś lepsza jest bo można przedłużać nią paznokcie i w sumie się trzymają długo
Primer też mam z neonail, a bazę z semilaca. Wydaje mi się, że muszę wymienić lampę, bo już jest stara i może za słaba. Albo po prostu mam już zniszczone paznokcie…

Śmiałam się ostatnio do chłopa,że już chyba doszłam do etapu,że jakby ktoś mi powiedział że zjedzenie gówna pomoże mi zajść w ciążę to bym zjadła i spytała o dokładkę 🤣🤣
Sikam 😂😂😂😂😂

Dobry dla nowych staraczek, zapraszamy w kupie razniej, zeby zostac tematycznie 😂😂

Ja ogladam wszystkie odmozdzajace pierdoly, na jesien puszczaja na raz i nie nadazam 😂

reklama
I kurczaki nie czaje juz tych swoich cyklow, w poprzednim bolaly mnie ledzwia na owu, pierwszy raz w zyciu, dziwnie, ale wychodzi na to, ze w terminie, teraz 8dc a mnie zaczyna bolec brzuch… nie bolal nigdy tak szybko, moze sie rozregulowal i ta owu przyjdzie wczesniej, ale zawsze bylo regularnie 😩 dobrze, ze chociaz za wczasu podzialane, to nawet jak dzis bedzie to chociaz szansy nie strace..

Do góry