reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
przypomina mi się jak jako nastolatka uwielbiałam oglądać Nastoletnie matki 😄 ciekawe czy jest to jeszcze gdzieś do obejrzenia
Ja do momentu starań uwielbiała oglądać co się dzieje u nich na bieżąco ale potem mnie to przytłoczyło np Kailyn ma siódemkę dzieci 😖 mogłaby jedno mi odstąpić

😂🤣 jeszcze w zanadrzu mam awenturyn na bogactwo, gdzie moje miliony…

Czytałam, że na bogactwo to cytryn, może warto spróbować? 😃

próbuję dołączyć od trzech miesięcy i nie mam odwagi 🤣 a już niektóre z Was tak poznałam, że aż mi głupio dalej milczeć. mogę przycupnąć?

Weź nie pytaj, tylko przycupnij! Witamy 🤗

Śmiałam się ostatnio do chłopa,że już chyba doszłam do etapu,że jakby ktoś mi powiedział że zjedzenie gówna pomoże mi zajść w ciążę to bym zjadła i spytała o dokładkę 🤣🤣

Będziemy jeść we dwójkę 🤯

nie wiem czy jestem zdolna do takiego poświecenia ale cóż, jak to mówią - w kupie raźniej 😅🤣

Hej ja poproszę o wpisanie na 29.10 na testowanie.
Już we wrześniu zobaczyłam dwie kreski niestety ciąża biochemiczna więc nasza radość nie trwała długo.
Był to pierwszy cykl starań.
Teraz będzie drugi mamy nadzieję że oczywiście owocny :)
Trzymam za nas wszystkie kciuki ❤️

Cześć 😊 powodzenia 🤞🏻🍀

Co robicie żeby nie być smutne czym zajmujecie głowę? Ja dzisiaj sobie manicure zrobiłam sama hybrydowy

Ostatnio wróciłam do kolorowanek antystresowych 😃 a poza tym lubię sobie tuptać na spacerki 😁
Kiedys duzo biegałam ale od dłuższego czasu dyszka tugosniowo na bieżni to dla mnie wyczyn 😅

Oglądam odmóżdżacze typu rolnik szuka żony. 😆

Ostatnio obejrzałam "Ślub od pierwszego wejrzenia" bo Siostra oglądała i w sumie całkiem wciągające 🤣

reklama
Do góry