meryksawery
Zaciekawiona BB
Polecam TLC
Tam non stop lecą odmozdzacze xd Najbardziej lubię wize na miłość i siostry wielkiej wagi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przypomina mi się jak jako nastolatka uwielbiałam oglądać Nastoletnie matkiPolecam TLCTam non stop lecą odmozdzacze xd Najbardziej lubię wize na miłość i siostry wielkiej wagi
Ja do momentu starań uwielbiała oglądać co się dzieje u nich na bieżąco ale potem mnie to przytłoczyło np Kailyn ma siódemkę dzieciprzypomina mi się jak jako nastolatka uwielbiałam oglądać Nastoletnie matkiciekawe czy jest to jeszcze gdzieś do obejrzenia
Uwielbiam tego typu rzeczy. Ostatnio oglądałam na playerze jakiś stary sezon sister wives o tym gościu co miał kilka żonPolecam TLCTam non stop lecą odmozdzacze xd Najbardziej lubię wize na miłość i siostry wielkiej wagi
Jak? Nastolatka ma 7dzieci? To po ile ona rodziła? Po kilka sztuk na raz?Ja do momentu starań uwielbiała oglądać co się dzieje u nich na bieżąco ale potem mnie to przytłoczyło np Kailyn ma siódemkę dziecimogłaby jedno mi odstąpić
Tzn ona już jest po 30Jak? Nastolatka ma 7dzieci? To po ile ona rodziła? Po kilka sztuk na raz?
jeszcze w zanadrzu mam awenturyn na bogactwo, gdzie moje miliony…
próbuję dołączyć od trzech miesięcy i nie mam odwagia już niektóre z Was tak poznałam, że aż mi głupio dalej milczeć. mogę przycupnąć?
Śmiałam się ostatnio do chłopa,że już chyba doszłam do etapu,że jakby ktoś mi powiedział że zjedzenie gówna pomoże mi zajść w ciążę to bym zjadła i spytała o dokładkę![]()
Będziemy jeść we dwójkę![]()
*trójkę![]()
Hej ja poproszę o wpisanie na 29.10 na testowanie.
Już we wrześniu zobaczyłam dwie kreski niestety ciąża biochemiczna więc nasza radość nie trwała długo.
Był to pierwszy cykl starań.
Teraz będzie drugi mamy nadzieję że oczywiście owocny
Trzymam za nas wszystkie kciuki![]()
Co robicie żeby nie być smutne czym zajmujecie głowę? Ja dzisiaj sobie manicure zrobiłam sama hybrydowy
Oglądam odmóżdżacze typu rolnik szuka żony.![]()
rozumiem, wiem jaki w pewnym momencie ten temat robi się trudny :cJa do momentu starań uwielbiała oglądać co się dzieje u nich na bieżąco ale potem mnie to przytłoczyło np Kailyn ma siódemkę dziecimogłaby jedno mi odstąpić