Jane Doe
Początkująca w BB
Tam niektórym się życie tak dziwnie potoczyłorozumiem, wiem jaki w pewnym momencie ten temat robi się trudny :c
ale z tą siódemką to mnie zszokowałaś!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam niektórym się życie tak dziwnie potoczyłorozumiem, wiem jaki w pewnym momencie ten temat robi się trudny :c
ale z tą siódemką to mnie zszokowałaś!
matko boskoTam niektórym się życie tak dziwnie potoczyłomój top to jest Catelynn i Tyler którzy po oddaniu do adopcji najmłodszej córki mają… trzy kolejne córki które są identyczne a Tyler został gwiazdą Only Fans a Catelynn jego managerka
no powiem szczerze raz mi wyskoczyło w internecie to co on tam wrzuca to
![]()
Hej, u mnie to samoDzień dobry. Dziewczyny co za początek miesiąca, aż miło się czyta po tym wrześniu. Wszystkim wielkie gratulacje!
Ja się wkurzyłam byłam pewna że okres dostanę w czwartek/piątek. A tu nic, brzuch boli, zaleje mnie po weekendzie do pracyi się wszystko przesuwa znowu, ciekawe czy zdążę w październiku zatestować
Ja jem śniadanko i zmykam na uczelnię, miłego dnia![]()
weszłam na jej instagrama. oni dalej po nastu latach promują się tylko historią tego programu… Rany. ale mnie przygnębił widok tych trzech dziewczynek i myśl o ich czwartej siostrzeTam niektórym się życie tak dziwnie potoczyłomój top to jest Catelynn i Tyler którzy po oddaniu do adopcji najmłodszej córki mają… trzy kolejne córki które są identyczne a Tyler został gwiazdą Only Fans a Catelynn jego managerka
no powiem szczerze raz mi wyskoczyło w internecie to co on tam wrzuca to
![]()
szczegolnie, ze oni sie zdecydowali na otwarta adopcje, wiec chyba zna biologicznych rodziców…W przypadku ich pierwszej corki byloby mi strasznie przykro, gdybym doszla do tej historii wiedzac, ze maja teraz kolejne dzieci… a w dobie internetu nie bedzie to super trudne, zwlaszcza, ze sa tak do siebie podobni, ze ktos ze znajomych nawet moze rozpoznac… ale widac, ze im odbilo i za wszelka cene nie chca oracowac tylko zarabiac jakkolwiek na popularnosci.. bardzo nie lubilam tez tej dziewczyny co byla z garym, on kurde taki sympatyczny i faktycznie po tylu latach okazalo sie ze mialam racje jej nie lubiac![]()
HejHej ja poproszę o wpisanie na 29.10 na testowanie.
Już we wrześniu zobaczyłam dwie kreski niestety ciąża biochemiczna więc nasza radość nie trwała długo.
Był to pierwszy cykl starań.
Teraz będzie drugi mamy nadzieję że oczywiście owocny
Trzymam za nas wszystkie kciuki![]()
Też to oglądałam, też bardzo lubiłam.przypomina mi się jak jako nastolatka uwielbiałam oglądać Nastoletnie matkiciekawe czy jest to jeszcze gdzieś do obejrzenia