Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poki oficjalnie nie ma @ to trzeba trzymac sie tego, ze jest szansa…Ja dziś testowałam, ale biało oczywiście i już wiem, że będzie biało bo po dzisiejszym seksie czułam, że szyjka już jest nisko. Mimo wszystko przez kolejne 2 dni zatesuje bo też mam 2 testy
Ja miałam ze względu na fakt nieleczonej cholestazy która miała być tylko niewygodnymi siedzeniami, i plamkami a spowodowała stłuszczenie wątroby, a w efekcie doszło do stanu przedrzucawkowego. Co mój gin też olał i stwierdził, że to nie ma nic do niczego... W szpitalu mieli inne zdanie.Rozkminiam, że pod koniec z synem miałam stan przedrzucawkowy (umiarkowany) ale jednak ciśnienie miałam 180 i brali mnie szybko na CC więc czy jestem narażona na kolejny?
Któraś z was miała, albo wie co może być przyczyną i można temu zapobiegać? Oczywiście mój cudowny stary ginekolog nic mi nigdy nie wytłumaczył, jak się cieszę że zmieniłam