reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

No właśnie tego się obawiam, że monitoring niewiele da, więc zamierzam spróbować na jakieś 3 cykle. Muszę się powoli zorientować, które kliniki są sensowne w moim mieście. A czy wizyty w klinice są dużo droższe niż zwykłe? Co do trzech pęcherzyków to przy pierwszej ciąży to chyba do zaakceptowania. 🫣
Nie wiem jak zwykle wizyty kosztują ja w klinice płace 220zl za wizytę chyba że jest to sobota bądź niedziela wtedy wizyta kosztuje coś koło 300zl,ostatnio w sobotę jak byłam to zapłaciłam w klinice 260zł

reklama
Hej dziewczyny 🤗 ja czytam Was i nic nie pisze, bo nie chce zarażać negatywnym nastawieniem, staram się jakoś radzić z tym, ale średnio mi to wychodzi... Jestem w 21 dc i ciężko mi czekać na testowanie, ale ciągle mam myśli że się nie udało i jestem zła ehh... Gratuluje pięknych kreseczek i trzymam za nas kciuki 💖
Zapraszam jednak do uzewnętrzniania swojego negatywnego nastawienia - niech będzie balans. 😁❤️
Życzę Ci żeby Twoje przeczucia były mylne ❤️

Szczerze? Nie. Pierwsza wizyta 300 zł ale była tego warta bo przyniosłam stos papierów do przejrzenia. Pełno wyników badań, usg tarczycy, wyniki nasienia itp. A potem 250 zł za wizytę już z USG więc to jest dość podobna cena wszędzie u mnie. Mnie te trzy nie przeraziły bo statystycznie u nas przy tych wynikach nasienia pojedyncza ciąża będzie sukcesem, bliźniaki to science fiction a jak wyjdą trojaczki to będzie jak wygrana w lotto czyli nawet się nie przejmuje że to by się mogło zdarzyć 🤣
Hej miło że dołączyłaś do nas 🙂 obyś za długo tu nie musiała siedzieć 🙂 mogę wiedzieć do jakiej kliniki chodzisz? Ja kilka lat temu jak miałam cykle stymulowane to też miałam 3 pęcherzyki nawet nie wiesz jak marzyłam wtedy chociaż właśnie o bliźniakach ale była pojedyncza ciąża z której również bardzo się cieszyłam,teraz staramy się o drugie i idzie już sporo dłużej niż poprzednio...też mam narazie cykle stymulowane narazie miałam tylko jeden za chwilę będzie drugi zobaczymy co przyniesie, a dla Ciebie życzę powodzenia🥰

Hej dziewczyny 🤗 ja czytam Was i nic nie pisze, bo nie chce zarażać negatywnym nastawieniem, staram się jakoś radzić z tym, ale średnio mi to wychodzi... Jestem w 21 dc i ciężko mi czekać na testowanie, ale ciągle mam myśli że się nie udało i jestem zła ehh... Gratuluje pięknych kreseczek i trzymam za nas kciuki 💖
Ja już jestem tak negatywnie nastawiona że mnie niczym nie zarazisz 🤣 jak masz złe myśli to pewnie wiele z nas już je miało i to pewnie kilka razy.

Hej miło że dołączyłaś do nas 🙂 obyś za długo tu nie musiała siedzieć 🙂 mogę wiedzieć do jakiej kliniki chodzisz? Ja kilka lat temu jak miałam cykle stymulowane to też miałam 3 pęcherzyki nawet nie wiesz jak marzyłam wtedy chociaż właśnie o bliźniakach ale była pojedyncza ciąża z której również bardzo się cieszyłam,teraz staramy się o drugie i idzie już sporo dłużej niż poprzednio...też mam narazie cykle stymulowane narazie miałam tylko jeden za chwilę będzie drugi zobaczymy co przyniesie, a dla Ciebie życzę powodzenia🥰
Hej bardzo dziękuję! Chodzimy do kliniki Gameta. Szukałam głównie po lekarzach nie po klinikach bo chciałam mieć jednego sensownego lekarza prowadzącego i jestem póki co bardzo zadowolona. Pierwszy raz się spotkałam z czymś takim że mam kontakt z lekarzem na whatsapp i prosi żeby podsyłać mu wyniki badań pomiędzy wizytami.

Ja już wierzę we wszystko, i zioła i witaminy i minerały i nawet kamienie. Kupiłam sobie biżuterię z kamieniem księżycowym który jest symbolem macierzyństwa i płodności i mam magiczne kamyczki które mają wspomóc siły witalne :p jak znajdę w internecie poradę że jedzenie piasku pomaga to i to zrobię 😂
O tak ja też we wszystko wierzę,nawet kiedyś jak staraliśmy się o ciążę to nosiłam pasek Świętego Dominika pisałam do sióstr zakonnych z Krakowa żeby mi ten pasek wysłały i go nosiłam 🙈 człowiek w niepłodności wierzy we wszystko co może pomóc i my o tym wiemy najlepiej

Hej bardzo dziękuję! Chodzimy do kliniki Gameta. Szukałam głównie po lekarzach nie po klinikach bo chciałam mieć jednego sensownego lekarza prowadzącego i jestem póki co bardzo zadowolona. Pierwszy raz się spotkałam z czymś takim że mam kontakt z lekarzem na whatsapp i prosi żeby podsyłać mu wyniki badań pomiędzy wizytami.
O to super kurczę grunt to właśnie dobry lekarz i zaufanie do niego. Ja już jestem na swoją klinikę szczerze co raz gorzej nastawiona z tego względu że jak muszę na wizytę w danym dniu się zapisać to jest problem i zapisują do innego lekarza który nie jest moim i traktuje mnie przedmiotowo i to mi się nie podoba,wcześniej tego nie było jak potrzebna była wizyta to na głowie stawali żeby była u lekarza u którego się leczę a teraz takie kwiatki że każda wizyta u innego lekarza i też się zastanawiam nad zmianą

Można wiedzieć co to za lekarz ? W listopadzie minie rok jak nam nie idzie (wiem, że to i tak mało bo są takie osoby, co kilka lat mija) ale chcemy uderzać właśnie do jakiejś kliniki (u nas lekarze są baardzo średni jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciążę)

O tak ja też we wszystko wierzę,nawet kiedyś jak staraliśmy się o ciążę to nosiłam pasek Świętego Dominika pisałam do sióstr zakonnych z Krakowa żeby mi ten pasek wysłały i go nosiłam 🙈 człowiek w niepłodności wierzy we wszystko co może pomóc i my o tym wiemy najlepiej
I właśnie zanim zobaczyłam twój post to ustawiłam sobie kamienie księżycowe na avatar 🪨🌛🌝

reklama
Do góry