reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Hej brałam ten cykl pierwszy raz Ovosicare i skończyło się to sukcesem ✊❤️ więc może warto? Gin powiedział że w tym preparacie połączenie składników jest najbardziej skuteczne i że mam brać ten i nie dać sobie wcisnąć żadnych zamienników które nie działają, zaufałam 🥰
Gratki 😘 Który cykl starań?

reklama
Oszaleje z tymi testami owulacyjnymi, pik na teście pokazuje mi się od wczoraj o 9 (czyli już od 24h) czy to znaczy że owulacji jeszcze nie było? :/ staraliśmy się w sobotę w nocy i boję się że jak owulacji jeszcze nie było to już plemników może nie być ehhhhh

Oszaleje z tymi testami owulacyjnymi, pik na teście pokazuje mi się od wczoraj o 9 (czyli już od 24h) czy to znaczy że owulacji jeszcze nie było? :/ staraliśmy się w sobotę w nocy i boję się że jak owulacji jeszcze nie było to już plemników może nie być ehhhhh
Jak jest pierwszy pik to już nie trzeba dalej testować bo on się tylko liczy. I owulacja powinna być od pierwszego pozytywnego testu po 24-36h.

Gratulacje dziewczyny! 💕 Przepiękne kreseczki 😍
Przez weekend mnie nie było, więc miałam sporo nadrabiania ale szalejecie na tej grupie! 🙈
Ja dzisiaj mam ostatni dzień @, więc teoretycznie jeszcze w tym miesiącu powinnam się załapać na kolejne testowanie, ale raczej nic z tego nie będzie. Poczekamy spokojnie na wizytę w klinice i zobaczymy, co nam powiedzą.
W nocy obudziłam się z mega bólem gardła i niestety trzyma mnie cały czas 🤒 A dziś musiałam pilnie iść do pracy koniec miesiąca (wrzesień) i na dodatek spotkanie „na szczycie”... Ledwo żyję 😩 Nic nie mogę przełknąć, tylko chodzę co chwilę po ciepłą herbatkę.
Jutro pierdzielę — idę do lekarza i biorę L4 😷

reklama
Ja się obudziłam i poleciałam zobaczyć do Mai Staśko bo dzisiaj robiła test ciążowy po transferze zarodków. Wyszedł jej pozytywny. Więc trzymam kciuki za bardzo pozytywny październik dla wszys
Ja to samo!
Pokazcie swoje owulaki 🫣 jestem ciekawa jak te owulacyjne wygladaja w pełnym cyklu u Was 🫣
U mnie tak, pierwsze zdjęcie to ten cykl, drugie zdjęcie to poprzedni, ale nie lubię tych paskowych testów. Jednak te z Rossmanna lepiej mi pokazuja. W tym miesiącu robiłam paskowymi i nie wiem czy bym wyłapała pik, byłam poza domem i akurat wzięłam z roska i on mi pokazał. W ten 14dc bolał mnie prawy jajnik i wskazywało wszystko że jestem dzień przed owulacja

Załączniki

• Screenshot_2025-10-06-09-52-56-531_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2025-10-06-09-52-56-531_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    216,3 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_20250831_112837.jpg
    IMG_20250831_112837.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 26
Do góry