reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Cześć dziewczyny😊 tyle stron trzaskacie że szok, z przyjemnością się potem nadrabia😁 mnie coś złapało jakieś przeziębienie... kijowy czas bo akurat jestem w czasie okołowoulacyjnym, ale z drugiej strony wiem że nic nie wiem...ten cykl jakiś dziwny, nic nie czuję a niby owulacja za rogiem, kiedy-nie wiadomo😅 nie robię póki co żadnych testow owu, choć nie powiem, kusiło mnie...jesli w tym cyklu nie pyknie to na następny napewno kupię 😁

reklama
U mnie był problem - za wolny ruch postępowy plemników u męża. Dostał witaminy i lek (nie pamiętam nazwy coś na A) na miesiąc. Zaczął lepiej jeść, trochę schudł
Super! Badaliście już wyniki ponownie czy nie? U nas morfologia kiepska, 2% poprawnych, kazali za trzy miesiące ponowić żeby ten cały okres tworzenia się nowych plemników minął

O to ja podobnie, nawet uważam ze energię która przeznaczałam na niepotrzebne rzeczy zaczelam ładować w te ktore mają sens. Dawno nie mialam tak czysto w mieszkaniu i dawno tyle nie gotowałam. 😂
Dokładnie są same plusy jak na razie 😂 ja nawet porządki w szafie porobiłam dużo obcisłych ubrań oddałam bo się nie łudzę że się zmieszczę i już sobie ciążowy brzuch wyobrażam 😂

Mój partner tez mial pracę wyjazdową i czasami i przez moją pracę i jego mogliśmy sie nie widzieć miesiąc. Na szczęście zmienił pracę zeby byc bliżej mnie i zeby te starania mialy jakiś sens. 🫣 bo widzenie sie raz w miesiącu na dwa czy trzy dni i to tuż przed @ mocno wszystko komplikowało 🥲
To na pewno byłoby ciężko się starać żeby jeszcze był obok w te dni co trzeba a to pewnie też było ciężko zgrać :)

reklama
Super! Badaliście już wyniki ponownie czy nie? U nas morfologia kiepska, 2% poprawnych, kazali za trzy miesiące ponowić żeby ten cały okres tworzenia się nowych plemników minął
Tak. Mieliśmy badać po 2 msc, ale nam nie wyszło i badał we wrześniu czyli po 5 msc (po owu) i wyniki tragiczne :( Jak wcześniej było o 3% poniżej normy, tak teraz było o 20% poniżej normy.... Myślę, że to dlatego, że poszedł lekko chory na badanie i po imprezowaniu.

Ale musiało coś pomóc, bo przecież w tym miesiącu się udało:D

Do góry