reklama
meryksawery
Zaciekawiona BB
niecierpliwamatka
Fanka BB :)
U nas USG nic nie wykazało, a miałam nadzieję, że to to, zabieg i będzie można walczyć dalej, ale niestety. Musimy szukać dalej ..Dawaj znac jak tam. My juz po endokrynologu, andrologu & urologu. Niestety wniosek jest taki ze organizm próbuje produkować prawidłowo ale cos nie idzie. Musimy zrobić usg jąder i zobaczyć co z tego wyjdzie czy są żylaki.![]()
kin28
Niemożliwe żebym faze lutealną miała już 18 dni, owulacja musiała być później. W 11 dc test owulacyjny wybarwił się najmocniej, przyjęłam owu w 13 dniu. Ale najwyraźniej..
Działaliśmy tak czy siak, no ale to nawet jakby było coś na rzeczy to robiłam test w sobotę to był 29 dc to już by test wyszedł
Działaliśmy tak czy siak, no ale to nawet jakby było coś na rzeczy to robiłam test w sobotę to był 29 dc to już by test wyszedł

Jane Doe
Zaciekawiona BB
OkU nas USG nic nie wykazało, a miałam nadzieję, że to to, zabieg i będzie można walczyć dalej, ale niestety. Musimy szukać dalej ..

matkaniewariatka
pokręcona sprawa z tymi testami. mi też się nie bardzo pokrywa w tym miesiacu. wczoraj wieczorem miałam największe objawy owulacji, byłam wręcz przekonana że to wczoraj, a trochę już tych obserwacji za sobą mam. nie miałam testu owu (mi pik wychodzi zdecydowanie bliżej owulacji niż 24h przed, myślę że około 12h, więc obstawiałabym że wczoraj rano był pik). dziś popołudniu kupiłam testy, robię (już po objawach owulacji, nawet już pryszcz który zaraz po wyskakuje wyskoczyłNiemożliwe żebym faze lutealną miała już 18 dni, owulacja musiała być później. W 11 dc test owulacyjny wybarwił się najmocniej, przyjęłam owu w 13 dniu. Ale najwyraźniej..
Działaliśmy tak czy siak, no ale to nawet jakby było coś na rzeczy to robiłam test w sobotę to był 29 dc to już by test wyszedł![]()

Załączniki
kin28
Też mam zawsze pryszcza na owu zawsze na brodziepokręcona sprawa z tymi testami. mi też się nie bardzo pokrywa w tym miesiacu. wczoraj wieczorem miałam największe objawy owulacji, byłam wręcz przekonana że to wczoraj, a trochę już tych obserwacji za sobą mam. nie miałam testu owu (mi pik wychodzi zdecydowanie bliżej owulacji niż 24h przed, myślę że około 12h, więc obstawiałabym że wczoraj rano był pik). dziś popołudniu kupiłam testy, robię (już po objawach owulacji, nawet już pryszcz który zaraz po wyskakuje wyskoczył) i taka sytuacja. nie sądzę że aż taki pik by się trzymał tyle czasu. dziwne.

Ja jak mierzyłam tyle czasu temperaturę to raczej faza lutealna 14-15 dni.. a tu by było 18 a cisza. Nie chce znowu sikać bo już szkoda mi tych testów na biele, ale jakoś nie podoba mi się to wybarwianie tych pasków owu. Jeszcze na ten cykl mam z domowego laboratorium i może sprobuje innych

matkaniewariatka
ja właśnie rzuciłam domowe laboratorium na rzecz facelle, najlepiej mi się sprawdzają. ale wiem, że to indywidualna sprawa. trzymam kciuki za CiebieTeż mam zawsze pryszcza na owu zawsze na brodzie
Ja jak mierzyłam tyle czasu temperaturę to raczej faza lutealna 14-15 dni.. a tu by było 18 a cisza. Nie chce znowu sikać bo już szkoda mi tych testów na biele, ale jakoś nie podoba mi się to wybarwianie tych pasków owu. Jeszcze na ten cykl mam z domowego laboratorium i może sprobuje innych![]()

reklama
matkaniewariatka
ps. też mam na brodzieTeż mam zawsze pryszcza na owu zawsze na brodzie
Ja jak mierzyłam tyle czasu temperaturę to raczej faza lutealna 14-15 dni.. a tu by było 18 a cisza. Nie chce znowu sikać bo już szkoda mi tych testów na biele, ale jakoś nie podoba mi się to wybarwianie tych pasków owu. Jeszcze na ten cykl mam z domowego laboratorium i może sprobuje innych![]()