reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja się tylko gorzej rozczarowałam tym testem, wiedziałam że niepotrzebnie dokupiłam 😂 Lepiej w domu nie mieć zapasów 😂
Czekam na okres i tyle, nie będę sobię robić złudnych nadziei 🙄

Ja się tylko gorzej rozczarowałam tym testem, wiedziałam że niepotrzebnie dokupiłam 😂 Lepiej w domu nie mieć zapasów 😂
Czekam na okres i tyle, nie będę sobię robić złudnych nadziei 🙄
Jak dzisiaj masz 32dc, a owulacja była np w 22dc to dzisiaj byłoby 10dpo i taka kreska jak najbardziej byłaby okej 😁 myślisz że nie ma takiej opcji ?😆 Sikaj jeszcze raz !

Dzień dobry dziewczyny 💗 @WIKTORIA93 no ja widzę wyraźnie!
Mam pytanie do Was, od kiedy najlepiej testować? Jestem prawdopodobnie 8dpo, ale chyba to za wcześnie... Kiedy zaczynacie zazwyczaj?

Heeej Wszystkim❤️

Witam się z Wami w pierwszym dniu @! Ale jak to mówią, nowy cykl, nowe szanse! Także szable w dłoń i walczę dalej!💪🥹

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze sikańce! 🤗

Miłego dzionka Kochane🌸🌼
Chyba kojarzę że Ty masz krótkie cykle.załapiesz się na jeszcze jedno sikanie w tym miesiącu ?😁

Dzień dobry dziewczyny 💗 @WIKTORIA93 no ja widzę wyraźnie!
Mam pytanie do Was, od kiedy najlepiej testować? Jestem prawdopodobnie 8dpo, ale chyba to za wcześnie... Kiedy zaczynacie zazwyczaj?
9dpo niektóre dziewczyny miały już cienie.ale najpewniej zacząć od 10dpo z szansą że coś się może pokazać.ale wszystko zależy od tego kiedy będzie implantacja :D jak masz zapas testów to możesz sikać nawet od jutra :D

reklama
Do góry