reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja właśnie tak się czułam po lameccie że byłam ciągle zmęczona i mogłam spać i spać,po lametccie miałam tylko jeden pęcherzyk i lekarz zmienił mi zobaczyć jak będzie po clo ponieważ chcę pobudzić mój drugi jajnik do pracy,bo owu mam ciągle tylko z prawego jajnika a on nie jest drożny 😪
No tak, to słuszna zmiana, bo na letrozolu taki faktycznie jest cel, że ma urosnąć jeden ładny pęcherzyk. A urośnie faktycznie ten, który „normalnie” i tak byłby najmocniejszy. Na klimifenie często jest ich więcej.

reklama
Laski najtaniej wychodzi przemęczyć się 3 lata na studiach położniczych i zatrudnić się w szpitalu, robicie sobie USG ile chcecie 😁
Kurde za 3 lata to ja już totalnie za stara będę na ciążę. Wchodzę jednak w biznes z @poziomkowa00 😅

W ogóle lekarz powiedział, że jak do końca roku się nie uda to da mi clostilbegyt. Ma to sens jak mam owulki?

Ja właśnie tak się czułam po lameccie że byłam ciągle zmęczona i mogłam spać i spać,po lametccie miałam tylko jeden pęcherzyk i lekarz zmienił mi zobaczyć jak będzie po clo ponieważ chcę pobudzić mój drugi jajnik do pracy,bo owu mam ciągle tylko z prawego jajnika a on nie jest drożny 😪
Aaa ok rozumiem ja miałam teraz z każdego po min 1.

No tak, to słuszna zmiana, bo na letrozolu taki faktycznie jest cel, że ma urosnąć jeden ładny pęcherzyk. A urośnie faktycznie ten, który „normalnie” i tak byłby najmocniejszy. Na klimifenie często jest ich więcej.
Tylko dzisiaj zaczął mnie boleć już ten lewy jajnik,nie wiem czy to nie za wcześnie,owu mam mieć dopiero gdzieś za około tydzień a tu już mnie jajniki zaczyna boleć podobnie do bólu owulacyjnego i nie wiem co jest

Kurde za 3 lata to ja już totalnie za stara będę na ciążę. Wchodzę jednak w biznes z @poziomkowa00 😅

W ogóle lekarz powiedział, że jak do końca roku się nie uda to da mi clostilbegyt. Ma to sens jak mam owulki?
Ja t z mam owulację normalnie tzn nie takie normalnie bo po jednej stronie tylko i też biorę clo i mam cykl stymulowany,ale o pierwszą ciążę jak się staraliśmy to miałam normalnie owu i też miałam cykl stymulowany i właśnie na clo udało mi się zajść w ciążę

Aaa ok rozumiem ja miałam teraz z każdego po min 1.
Ja kiedyś miałam 3 pęcherzyki i lekarz mówił że decyzja należy do nas czy ryzykujemy ciąża mnogą,nie mieliśmy wogole dzieci więc to moje marzenie było żeby były bliźniaki ale zaszłam w pojedynczą ciąże urodziłam zdrowa córkę,a teraz jakoś słabo u mnie z tymi pęcherzykami mam tylko jeden zawsze i to nie tu gdzie trzeba, już powoli tracę nadzieję 🥺 dziś mnie zaczął boleć lewy jajnik ten który niby jest zdrowy ale owu mam z niego raz na kilka miesięcy ale na owulację jeszcze za wcześnie i się zastanawiam dlaczego on mnie tak boli

reklama
Do góry