reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Hej wam, ja jeszcze przed kawą ale zaraz zaparzę ☕️ miłego dzionka ❤️
Testowanko już było i wczoraj bo ciekawość wygrała i dzisiaj, ale razi mnie bielą aż miło 😢 Wczoraj co prawda jakiś artefakt mi się pojawil i narobił nadziei ale dziś mnie wyprostowało. Choć wypada 12dpo ja póki co nie czuję gdzie ten okres idzie, w ogóle od owu taka cisza w podbrzuszu aż dziwne, pewnie walnie znienacka. Bo raczej zawsze już cokolwiek na teście miałam jeśli ciąża więc, no nadzieja mi zniknęła 😢

reklama
Dzień dobry ❤

Witam się z kawusią ☕

@Małgosiagosiak ja też mam swoje owulacje, pęcherzyki pekają a zdarza się, że dostaję Ovitrelle dla pewności 😜
Wychodzę z założenia, że jednak lekarz ma wykształcenie medyczne i na pewno wie lepiej ode mnie co mi przepisać więc nie dyskutuję 😂
Oczywiście pomijając konowałów bo tacy się też zdarzają 😅
No ogólnie tak, ale akurat ten lekarz widział mnie pierwszy raz w życiu. Ogólnie go chyba zmienię. Ale jak się nie uda do końca roku to chętnie się poratuję lekami.

@Jane Doe ja też bym nie dała rady z dwójką dzieci w jednym wieku. Przecież przy jednym czasem trzeba się naganiać, a jak tu się rozdwoić.

reklama
Do góry