reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dobra, jak odchoruje ten cykl w weekend, to w poniedziałek zapiszę się do jeszcze jednego lekarza żeby skonsultować te moje plamienia przed okresem bo mnie one martwią i boję się że mam krótka fazę lutealna (będę hormonalnie najbardziej skonsultowana kobieta świata) i poszukam psychologa który się specjalizuje w temacie. Też się cieszę że są takie fora bo u mnie znajomi w 30% mają dzieci od razu po 1 cyklu a pozostali nie mają i nie chcą więc ani jedna ani druga strona mnie nie zrozumie.
U mnie tak samo wśród znajomych. Choć mam też takich którzy przeżyli kilka poronień i to już w dalszych miesiącach ciąży. Też trzeba mieć na uwadze, że nie każdy się przyznaje, że się stara. Ja jakoś bardzo o tym nie rozpowiadam.

reklama
U mnie tak samo wśród znajomych. Choć mam też takich którzy przeżyli kilka poronień i to już w dalszych miesiącach ciąży. Też trzeba mieć na uwadze, że nie każdy się przyznaje, że się stara. Ja jakoś bardzo o tym nie rozpowiadam.
To prawda, ale mam pary które się starają długo z problemami tylko to dalsi znajomi z którymi i tak utrzymuje tylko sporadyczny kontakt…

To tylko wskaźnik w badaniu, niskie AMH też mają młode kobiety. Rozumiem Cię doskonale ale nie możemy się katować peselem, bo nigdy nie wiesz czy nie miałabyś tych samych problemów wcześniej. Nie wiemy co by było gdyby. 25 latki też mają takie same problemy. Też mają niskie AMH. Mój mąż ma kiepskie wyniki nasienia, ale 20 latkowie też mogą takie mieć. Także naprawdę 🥲 rozumiem Cię bardzo, a dzisiaj mam wisielczy nastrój, bo znowu nie miałam nawet okazji zobaczyć negatywnego testu, ale wiek nie może być w twojej głowie tak głęboko zakorzeniony. Ani w mojej ani w twojej.
Wiem ale i nie pomaga w niczym,nie wiem też czy gdybym nie spróbowała trochę wcześniej to czy by mi szybciej się nie udało,wcześniej u mnie mąż też miał słabe wyniki nasienia😬 teraz się poprawiły to u mnie coś wychodzi nie tak i tak się bujamy,tylko wcześniej człowiek podchodził do tego na spokojnie a teraz już co raz gorzej psychicznie to znoszę,zdecydowanie już za długo to trwa,już czasem myślę że może ktoś ma górze nie chce abym miała więcej dzieci?nie wiem już sama ale łapie jakiegoś doła,i nie wiem czy to przez pogodę jesienną czy to poprostu za dużo człowiek myśli,a Ciebie przytulam mocno i dziękuję za wszystkie twoje słowa,jesteś super kobietą 💚 i życzę ci bardzo żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreski🤩

Hej dziewczyny 💗 wpiszcie mi @. Ja znikam, zawieszamy starania... Jestem umówiona do endokrynologa i wrócimy do tematu jak moje wyniki będą dobre ☺️

🫂
Pamiętaj, że jakbyś chciała z nami poplotkować to w listopadzie możesz usiąść na ławeczkę, gwarantujemy doborowe towarzystwo 🥹

Ja też nikomu się nie chwalę że się staramy,tylko moja mama wie

Coś musi być że większość z nas tak ma dziś 😪 ja i spać nie dam rady już druga noc z kolei jak zasypiam dopiero gdzieś po 2 w nocy
O matko dokładnie ja dzisiaj zasnęłam 1:30, o 5 się obudziłam, do 7 nie mogłam spać, a od 7 już tylko drzemałam bo mnie coś budziło. Wezmę dzisiaj senolek i może odeśpię jedną noc

Ale progesteron dobijasz zewnetrznie, wiec realnie jest wiekszy, masz cos jeszcze w domu? Kurde no nie jestem pewna Twojej sytuacji, tak na maxa…

I to jest godne zastepstwo! ;D

Juz kiedys pisalam, mam 33, w glowie gora 20, w kosciach z 70 ale co mi tam! :D ta granica zachodzenia w ciaze powoli sie rozciera, kiedys 30 bez meza i dzieci to tylko do jaskini sie schowac! A teraz?! 40 lat i jak mlody bog! No prosze Was! Tu nie jeden laczek by sie przydal, ale cala masa! Wiem, ze pogoda nie sprzyja, czlowiek czeka i liczy i sie martwi ale usmiech, cyc do przodu, bo mi sie ten laczek zajedzie i rozpadnie, bede musiala kupowac drugi :D waham sie, czy skorzany, czy gumowy, zeby latwiej dotarl 😂 nie chcecie tego sprawdzac 😂
Możesz do mnie miałaś w poniedziałek testować i bete .
Ty i twoja cierpliwość której niema 🤣

reklama
Do góry