reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

To ja z reguły zawsze zaczynałam wcześniej i wtedy łatwiej mi się było oswoić z faktem że się nie udało 😅 jakoś tak stopniowo. A nie, że zwlekam z testowaniem, jestem szczęśliwa bo "czuję że się udało" a tu nagle biel... w tym cyklu chcę wytrzymać do 18.10 aaaale w sumie wiemy jak jest😅 pewnie od czwartku będzie testowane😅😂
Wiemy dokladnie jak jest 😂

reklama
To ja z reguły zawsze zaczynałam wcześniej i wtedy łatwiej mi się było oswoić z faktem że się nie udało 😅 jakoś tak stopniowo. A nie, że zwlekam z testowaniem, jestem szczęśliwa bo "czuję że się udało" a tu nagle biel... w tym cyklu chcę wytrzymać do 18.10 aaaale w sumie wiemy jak jest😅 pewnie od czwartku będzie testowane😅😂
Jak dopiero od czwartku (a 18 masz w planie) to i tak jesteś w nieco lepszej pozycji niż ja 😁 (4 dni przed)

Ja mam kaszmirowe ale satyna taki półmat i są super serio mało widać :)
Bo typowy mat to koszmar i połysk też dużo widać :)
Ja mam matowe białe póki co (znaczy teściowa😂) i jest dramat jak wchodzę do kuchni, widzę pod światło każdy odcisk palca. Codziennie myję Będzie czekać mnie wybór kuchni do naszego domu i właśnie powiedziałam, że nigdy mat!

Ja mam kaszmirowe ale satyna taki półmat i są super serio mało widać :)
Bo typowy mat to koszmar i połysk też dużo widać :)
Na poprzednim mieszkaniu też miałam kaszmirowe półmat/satyna i kochałam tę kuchnie. Teraz mam mat szary i czarny (różne szafki) i 🤮 się można. Najgorsze jest że na czarnym trzeba naprawdę się napolerowac żeby paluchów nie było widać. Pod światło widać wszystko. Nie bierzcie czarnego matu nigdy a matowy szary jest dyskusyjny ale nadal jestem na nie

Na poprzednim mieszkaniu też miałam kaszmirowe półmat/satyna i kochałam tę kuchnie. Teraz mam mat szary i czarny (różne szafki) i 🤮 się można. Najgorsze jest że na czarnym trzeba naprawdę się napolerowac żeby paluchów nie było widać. Pod światło widać wszystko. Nie bierzcie czarnego matu nigdy a matowy szary jest dyskusyjny ale nadal jestem na nie
Też mam cos na podobe kaszmiru w półmacie i palców nie widac. Jakieś zacieki za to tak i bardzo to lubie, bo chociaz myje je na bieżąco 😅 do tego mam ciemne blaty z przejaśnieniem i wygląda to kozacko 😅
W lazience mam tez cos na kształt kaszmiru i tez super sie sprawdza. Piszę na kształt kaszmiru bo moja kuchnia nie wpada w rozowe podtony, jest ciut bardziej chłodnym bezem

hej w niedzielę! nikt dziś nie testuje, czy ktoś się możne jednak skusi? 😄 dobrego dnia - u nas kolejny deszczowy się zapowiada 😵‍💫
Morning Coffee GIF

Dziewczyny ja testowałam wczoraj - daję znać że biało . Czekam na okres bo niby się spóźnia ale przez KP mam bardzo nieregularne cykle.
Tak mnie wczoraj skusiłyście tym grzańcem bezalkoholowym że wieczorkiem wypiłam sobie kieliszek bezalkoholowego wina ( smakował jak szampan i był gazowany ) . Dziś boli mnie głowa i czuję się jak na kacu, aż dwa razy sprawdzałam czy to na pewno nie ma alkoholu w sobie 😂

U mnie kawka już o 5.30 , ja rano mam tak , że mogłabym wypić 3 kawy na raz ( aż nie wierze jak mogłam mieć odrzut kawy) . Miłego dnia dziewczyny ❤ powiedzcie co dziś ciekawego robicie , jakie plany na niedziele ?

reklama
W weekend, który jeszcze trwa miałam zjazd przyjaciół, jeden jeszcze i nas jest. Super powspominać, porozmawiać z ludźmi którzy mają takie same pasje. Na dniach zaczynają się płodne więc koniec z obżarstwem i %, a jednak trochę sobie pozwoliłam przez te dwa dni. No ale człowiek jest tylko człowiekiem i czasem musi sobie odpuścić.

Do góry