reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dziewczyny ja testowałam wczoraj - daję znać że biało . Czekam na okres bo niby się spóźnia ale przez KP mam bardzo nieregularne cykle.
Tak mnie wczoraj skusiłyście tym grzańcem bezalkoholowym że wieczorkiem wypiłam sobie kieliszek bezalkoholowego wina ( smakował jak szampan i był gazowany ) . Dziś boli mnie głowa i czuję się jak na kacu, aż dwa razy sprawdzałam czy to na pewno nie ma alkoholu w sobie 😂

U mnie kawka już o 5.30 , ja rano mam tak , że mogłabym wypić 3 kawy na raz ( aż nie wierze jak mogłam mieć odrzut kawy) . Miłego dnia dziewczyny ❤ powiedzcie co dziś ciekawego robicie , jakie plany na niedziele ?

Napiszesz coś więcej o tym winku? Jakie to i w którym sklepie dorwałaś? 😁
Ja też potrafię się czuć po bezalkoholowym jakbym wypiła z procentami, przybijam piątkę 😂

Byłaś u ginekologa sprawdzić czy wróciły Ci owulacje? 😊

U mnie z planów to obecnie druga kawka, zrobiłam mini włosing i czekam aż towarzystwo wstanie bo mam obiecany rodzinny spacer 🥰

reklama
Witam się z Wami w tą pochmurną niedzielę 🙂 nie lubię jesieni jejku dla mnie cały rok mogłoby być lato 😭 ja po wczorajszym ciężkim dniu w pracy padłam po 22 i wstałam dziś o 8🫣 aż dziwne bo ostatnie noce słaby sen miałam,teraz siedzę piję kawusię, miłego dnia dla was 🥰

Witam się z Wami w tą pochmurną niedzielę 🙂 nie lubię jesieni jejku dla mnie cały rok mogłoby być lato 😭 ja po wczorajszym ciężkim dniu w pracy padłam po 22 i wstałam dziś o 8🫣 aż dziwne bo ostatnie noce słaby sen miałam,teraz siedzę piję kawusię, miłego dnia dla was 🥰

Bez przesady z tym latem 😜 Ja wiem, że u nas go prawie nie ma ale jak sobie wyobrażę, że jednak by było i tak w dzień dzień temperatura pod 30 stopni to nie, dziękuję 😂
Dla mnie jesień jest spoko bo jest ponura i nostalgiczna, jak ja 🤪🤣
Miłego dnia dla Ciebie 🤗

A ja Was czytam i idę spać dalej. Wczoraj ma spontanie poszliśmy do klubu i wróciliśmy o 4 🫣 ostatni raz to byłam ma tańcach na Sylwestra, więc zaraz idę spać dalej.
Kaca moralnego mam, bo wypiłam kilka drinków, może mało to odpowiedzialne przed testowaniem, ale dobrze mi zrobił taki luz i spontan.

Dziewczyny ja testowałam wczoraj - daję znać że biało . Czekam na okres bo niby się spóźnia ale przez KP mam bardzo nieregularne cykle.
Tak mnie wczoraj skusiłyście tym grzańcem bezalkoholowym że wieczorkiem wypiłam sobie kieliszek bezalkoholowego wina ( smakował jak szampan i był gazowany ) . Dziś boli mnie głowa i czuję się jak na kacu, aż dwa razy sprawdzałam czy to na pewno nie ma alkoholu w sobie 😂

U mnie kawka już o 5.30 , ja rano mam tak , że mogłabym wypić 3 kawy na raz ( aż nie wierze jak mogłam mieć odrzut kawy) . Miłego dnia dziewczyny ❤ powiedzcie co dziś ciekawego robicie , jakie plany na niedziele ?
Ja też jestem w teamie kawka z rana 😁😁😁 nawet o 5-6 smakuje wybornie 😁
Plany na niedzielę - ja na starość zdecydowałam się na studia, więc dzisiaj studia ale na szczęście dzisiaj wykłady online, więc w domku :)

Ja też jestem w teamie kawka z rana 😁😁😁 nawet o 5-6 smakuje wybornie 😁
Plany na niedzielę - ja na starość zdecydowałam się na studia, więc dzisiaj studia ale na szczęście dzisiaj wykłady online, więc w domku :)

Na starość 😂😂 akurat mam laczka pod ręką 😜
A co studiujesz? 😀 Jak coś z fizyką to możesz obliczyć z jaką prędkością owy laczek do Ciebie doleci 😎

reklama
Do góry