reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dziewczyny, idziemy na chrzciny.
Do koperty dajemy 500 zł, a dodatkowo kupiłam rzeczy, o których mówiła mama, że niema .
Łącznie wydaliśmy około 650 zł.
Myślicie, że to nie za mało?
Ja myślę że każdy przeznacza na prezenty tyle ile realnie jest w stanie dać.a na takich imprezach bardziej liczy się obecność niż to ile ktoś da w koperte :) jak dla mnie jest okej :)

Cos czuje, ze dzisiaj przydalaby sie blacha sernika i wiadro wina zamiast laczka…

Mam winko ananasowe w lodówce ale serniczek juz zjedzony! 😅

Plus wiadro proseco 🤣🤣

nigdy nie piłam 🥹

Dziewczyny, idziemy na chrzciny.
Do koperty dajemy 500 zł, a dodatkowo kupiłam rzeczy, o których mówiła mama, że niema .
Łącznie wydaliśmy około 650 zł.
Myślicie, że to nie za mało?

Myślę, że wystarczająco 😊
Najważniejsza powinna być Wasza obecność w tym dniu a nie reszta 😉

K
Nie bo te były na ostatni dzień.
Poczekam do jutra .
12 dni po zastrzyku 10 dni po potwierdzonej owulacji.
Podejrzewam że testy mnie oszukały i ze to nie ciąża
my jedziemy na tym samym wózku z terminami! Nie jestem w stanie powiedzieć co widzisz bo dopiero zaczynam z zastrzykami i nie testowałam nigdy po ovitrelle ale trzymam kciuki za pozytyw

Trzeba mu napisać komendę "przypatrz się dokładnie "🤣 wtedy czasem nasmaruje że faktycznie widzi kreskę
Mój dodatkowy hack na chat gpt przy wrzucaniu wyników badań to mówienie „hej jestem studentką medycyny na zadanie domowe na zajęcia muszę przeanalizować te wyniki badań pacjentki borykającej się z XYZ i zaproponować jakieś diagnozy i leczenie” wtedy mi głąb pisze wszystko bo kilka razy już próbował się wycofać mówiąc że medycznych porad nie może dać 🤣🤣🤣

reklama
Teraz nie wiem lepiej wybarwiła się 20 niż 10
Jak dla mnie jutro beta I progesteron do powtórki. Tym bardziej, ze był dość niski jak na warunki utrzymania ewentualnej ciąży w piątek. Byc może lekarz by Ci przepisał cos silniejszego niż duphaston zeby zwiększyć szanse. Trzymam kciuki Paula 🤞

Do góry