reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja też się naczytałam właśnie i się bałam, i nie powiem że mnie nie bolało bo bolało okropnie ale wiem że jak ktoś jest drożny to nie ma co się bać bo wtedy nie boli nic
A co robiłaś w związku z niedrożnością? Coś się z tym robi generalnie czy raczej stawia się na stymulację i na to żeby z drożnego jajnika owulowac?

reklama
jak jajowód niedrożny to nie ma co ściemniać - ból jest kurewski, ale lekarz przerwie badanie jak poprosisz 😘 a może się okaże że wszystko drożne.
Tak właśnie jest,u mnie mimo że widział że boli mnie bardzo mocno to nie przerywał tylko jeszcze bardziej dopuszczał tą piankę z nadzieją że przepchnie to co jest zatkane ale niestety się nie udało

Dziewczyny a ja zaczynam schizować, że sie napilam wczoraj i to nie jednego drinka na tej imprezie w klubie, nawet szoty poszly w ruch... obudziłam się dziś z tkliwymi sutkami, takimi, ze coś moze być na rzeczy... Robiłam test ale bialutki, dzis jakieś 8-9 dpo dopiero.
1000143733.jpg

Hej hej w deszczowy dzień
Ta jesień jest chyba przy staraniach jeszcze bardziej drpresyjna

Trochę nadrobiłam Was
Gratuluje i wspieram dobra myślę te kobietki które tego potrzebują
W sobotę byliśmy na zakupach i po powrocie padłam
Moje nogi nie są chyba stworzone do chodzenia 🤣

A co robiłaś w związku z niedrożnością? Coś się z tym robi generalnie czy raczej stawia się na stymulację i na to żeby z drożnego jajnika owulowac?
Nic nie robiłam narazie próbujemy stymulacji, żeby z drugiego jajnika zajść, aczkolwiek lekarz mówił że mogę zajść i z tego niedrożnego że drugi jajnik może przechwycić pęcherzyk i wtedy jest szansa ale puki co nam się nie udało jeszcze bo z lewego nie miałam jeszcze owulacji jeśli przez dłuższy czas się nie uda to mogę iść na laparoskopię i być może wtedy udrożnić ten jajowód

Dzięki, właśnie mi lekarz mówił żeby 2h przed badaniem wziąć no spe i paracetamol i potem po badaniu też bo taki ból będzie spodziewany.

Dziękuję za słowa pokrzepienia, trzeba wziąć tego byka za rogi… jak się okaże że jestem niedrożna to inseminacja w Grudniu odpada i w sumie stymulacja też
Sama jestem ciekawa jak wygląda takie badanie i jak to wygląda bólowo
U mnie po ciąży pozamacicznej z lewej strony chyba coś się zatkało bo nie czuje z tamtej strony owulacji

Będę czekać na relacje
Może też się zdecyduje ale wątpię

reklama
Do góry