reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Żebyś mnie widziała jak ja tam się wyginałam na tym fotelu i jaka spocona byłam jak szczur 🤣 teraz się śmieje z tego ale wtedy to płakać aż się chciało 🤣
Tym bardziej niech idzie ze mną i mnie nie w****a, niech sobie zobaczy egzorcyzmy na fotelu 👹

Daj Bóg żeby była ta drożność, Boże, mam takie wielkie nadzieje w IUI w grudniu

reklama
Sama jestem ciekawa jak wygląda takie badanie i jak to wygląda bólowo
U mnie po ciąży pozamacicznej z lewej strony chyba coś się zatkało bo nie czuje z tamtej strony owulacji

Będę czekać na relacje
Może też się zdecyduje ale wątpię
To że nie masz owulacji z jednej strony to nie znaczy że jest coś zatkane ja owulację mam ciągle właśnie tylko z tej zatkanej strony i tu jest u mnie prawdopodobnie problem,dlatego jestem teraz na stymulacji żeby mieć owulację z drugiej strony tej drożnej

Swoją drogą to ja dopiero teraz w tym miesiącu dowiedziałam się że jajowód może wyłapywać owulację z drugiego jajnika, że kobiety z jednym jajnikiem tak samo mogą mieć jajeczka wyłapywane z drugiej strony to jest jakaś magia dla mnie jak ten organizm działa

Tym bardziej niech idzie ze mną i mnie nie w****a, niech sobie zobaczy egzorcyzmy na fotelu 👹

Ja już tą drożność miałam mieć robioną 5lat temu jak mi się nie udawało w ciążę zajść,już się szykowałam na drożność miałam mieć po drożności też inseminacje już byłam bardzo na to nastawiona że nawet nie myślałam o ciąży i wtedy Bach-ciaża, jaka byłam szczęśliwa że się udało mi ominąć to badanie drożności bo wtedy też się go bałam okropnie😬 ale jak widać i tak musiałam to badanie przejść nie wtedy za to teraz

Powiem cos moze niefajnego ale ostatnio policzyłam ile kasy poszło na dzieci mojego rodzeństwa i najbliższej rodziny… no to cóż, 😶‍🌫️🤯 że tak ujmę. Jak podliczyłam rodzeństwo to to są prezenty już łącznie w dziesiątkach tysięcy jak policzysz chrzty x kilka, komunie, urodziny i osiemnastki tak jak święta. A moje dziecko nie istnieje 😂😂😂😂 więc tak 650 to JEST DUŻO!
To wlasnie zazwyczaj tak jest… chociaz nigdy nie patrzylam na to, zeby sie zwrocilo, ale pewnie nigdy sie nie dostanie tyle ile sie wlozylo, to jak z weselem 😂
Dziewczyny a ja zaczynam schizować, że sie napilam wczoraj i to nie jednego drinka na tej imprezie w klubie, nawet szoty poszly w ruch... obudziłam się dziś z tkliwymi sutkami, takimi, ze coś moze być na rzeczy... Robiłam test ale bialutki, dzis jakieś 8-9 dpo dopiero.
Zobacz załącznik 1724079
Nie schizuj, na spokojnie ;) a 8-9 dzien to jeszcze za wczesnie, zeby cos bylo, biel oznacza tyle co nic :D

Swoją drogą to ja dopiero teraz w tym miesiącu dowiedziałam się że jajowód może wyłapywać owulację z drugiego jajnika, że kobiety z jednym jajnikiem tak samo mogą mieć jajeczka wyłapywane z drugiej strony to jest jakaś magia dla mnie jak ten organizm działa
Tak jak też byłam w szoku jak mi lekarz o tym powiedział

Niech idzie albo przynajmniej robi za kierowcę,ja sama nie szłam na to badanie drożności i potem dziękowałam Bogu że mąż ze mną pojechał bo ja tak źle się czułam po nim że nie byłabym w stanie kierować samochodem

Żebyś mnie widziała jak ja tam się wyginałam na tym fotelu i jaka spocona byłam jak szczur 🤣 teraz się śmieje z tego ale wtedy to płakać aż się chciało 🤣

Mogę sobie jedynie wyobrazić 🥹

Mam nadzieje, że wątek grudniowy będzie magiczny 🥹✨

Dziewczyny a ja zaczynam schizować, że sie napilam wczoraj i to nie jednego drinka na tej imprezie w klubie, nawet szoty poszly w ruch... obudziłam się dziś z tkliwymi sutkami, takimi, ze coś moze być na rzeczy... Robiłam test ale bialutki, dzis jakieś 8-9 dpo dopiero.
Zobacz załącznik 1724079
Nie ma realnych szans na to, żeby jakkolwiek te drinki mogły zaszkodzić.

reklama
Ok właśnie zrobiłam w domu armagedon bo powiedziałam mężowi że 22.10 jedziemy na wizytę żeby za jedną wizytą zrobić monitoring i drożność bo to 12 dzień cyklu, on mi na to że jemu by pasował piątek bardziej i otworzył bramy piekieł bo wybuchałam. Dosyć mam tego że terminy są na mojej głowie a on nie rozumie że ja nie wybieram terminu tylko 12dc to ostatni dzień w cyklu w którym ktokolwiek mi zrobi badanie, potem już będzie za późno. On by wolał piątek no 👹👹👹👹👹 ja bym wolała sobotę żeby nie brać urlopu ale to nie koncert życzeń. Wybuchlam jak piekarnik gazowy z którego ulatniał się gaz od wczoraj.

Do góry