reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
U mnie też słonecznie 🥹
Wyczuwam dłuższy spacer z Psiną jak ogarnę nieco chatę 😀
Nie mam psiny ale też w planach dłuższy spacer jakoś nawet ten depresyjny nastrój z weekendu mi odszedł a to cud z poniedziałku 😂
Chyba ze zaraz się praca rozkręci i mi usilnie ten nastrój zmienia a mają zdolności do tego 😂😂

To Cię pociesze,że mój mąż ma 184cm wzrostu a ja jestem tylko 5 kg mniejsza od niego ( mam 167cm) 😆 w ciąży ważyłam ponad 10 kg więcej od niego 😆

O to to, mój 187 i figura atlety a ja wściekłe 162 i waga 10kg mniej od niego tylko.

A to mój ma skromne 173 a ja 164 cm a wagowo jestem lżejsza o 6 kg 😅
No nic, od dzisiaj wjeżdża deficyt bo wychodzą moje goferki nad morzem i ostatni tydzień obżarstwa 😅

reklama
Hej Kochane😘 Witam się po weekendzie😊

Przytulam mocno wszystkie z Was🩷
które mają teraz gorszy czas🫂.
Lecz pamiętajcie, po każdej burzy wychodzi słońce🌈
I niech będzie ono dla Was baaaardzo gorące!🌞

Widzę, że od rana tematy wagowe poszły w ruch, to u mnie też kolorowo nie jest🙈. Ale od wczoraj zaczęłam jeździć na rowerku stacjonarnym (dzis rano tez juz po💪) + niestety doszłam już do takiego etapu z bólem kręgosłupa, że w końcu wczoraj wykonałam sobie krótką jogę na kręgosłup lędźwiowy i UWAGA, dziś naprawdę czuję różnicę. Liczę na efekty w postaci zmniejszonego bólu, a może kiedyś nawet braku bólu. Niestety poza ćwiczeniami, ktore mają mi przynieść ulgę, nie ma dla mnie w tym momencie innego ratunku🤷‍♀️.

Miłego dzionka dla Was❤️

Do góry