reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Premom zaliczył to jako peak
Ja się na tym nie znam 🫣 no ale miesiąc temu w 12 albo 13 dc miałam już dawno pęcherzyk 14 czy 15 mm
Nie idę już w tym miesiącu na usg - nie lubię tego badania- jeszcze ta lekarka robi to tak, jakby zaraz miała tym urządzeneniem drugą stroną wyjść XD

Wg testów faktycznie 😳
Zawsze możesz zbadać prożka 7 dpo albo iść jeszcze do kogoś innego na usg.
A najbardziej to polecam mierzyć temperaturę 😁

reklama
Sprawdziłam w aplikacji i przy 32 dniowym cyklu miałam owulację w 22 dniu dwa razy. Przy 31 dniowym 20 dzień. No ale ja się martwię o krótką fazę lutealna ale lekarz mi mówi że 10 dni to jest dolna granica normy. Więc siedzę cicho i będę się konsultować jeszcze raz. Ale tak przy 31 dniowym cyklu najpóźniej 21 dnia można mieć owulację i to będzie dalej w normie.
A ja tak przez weekend chlopa wymęczyłam- miałam straszne libido, w sumie nadal mam🤣🫣 człowiek myślał,że to kluczowy moment, więc działał
Ale dzisiaj przerwa, żeby coś mu się tam naprodukowalo i jutro znowu działanie

Bierzecie pod uwagę in vitro czy raczej nie? Pytam bo wtedy te kiepskie wyniki można obejść.
Narazie nie. Narazie próbujemy sami;o wiesz, zakładam, że jeszcze troszkę spróbujemy, kilka cykli i nie wiem co dalej, może i uderzymy w alternatywne metody, dlatego cieszymy się, że jest tak cokolwiek żywego bo to jednak jakaś nadzieja. ;)

reklama
Do góry