reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja bez stymulacji też mam bardzo bolesne od zawsze,nie da się tego pominąć bo w czasie owulacji mogę leżeć i nie wstawać z bólu, i powiem wam że nawet seks nie jest w ten dzień miły bo sprawia też ból
U mnie tez teraz tak bolesne, że nawet czasem nie mam ochoty szczerze mówiąc ale skoro już biorę te wszystkie leki to się staramy. Romantyzmu w tym raczej nie ma 🤷‍♀️

reklama
No wlasnie jesli nic z tego nie bedzie to sie przejde w kolejnym cyklu, niech sie poprzyglada, tylko wtedy chyba musialabym isc po owu nie?

Tez mamy sortowniki, cudowne sa 😂
A moj maz tez bierze i kwas i koenzym, dlatego mamy dwa sortowniczki :D
tak 😘 pamiętam że czasem jak byłam w tej drugiej połowie cyklu potwierdzić czy była owu to była taka torbiel krwotoczna

reklama
Hej dziewczyny! 🥰👐🏻🌸
Nie ukrywam, że trochę was podczytuję. I postanowiłam do was dołączyć. Wiem, że jest już prawie połowa miesiąca i może to zbyt późno na dołączenie.
Coś o mnie:
Staramy się z mężem o dziecko prawie rok czasu i cieszę się, że znalazłam wątek, gdzie można porozmawiać z osobami w podobnej sytuacji.❤️‍🩹 Mam 26 lat, niestety dopadła mnie niedoczynność tarczycy i hashimoto☹️, więc każda rada i wsparcie jest dla mnie na wagę złota ☕💛.
Aktualnie jestem 6dpo ,moja miesiączka wypada 22 październik. Więc jeśli jest możliwość dołączenia do was prosiłabym o wpisanie testowania na 22.10😛

Do góry